Zanimivosti

Horoskop za torek, 7.4.

N.N.
7. 4. 2015, 07.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Tokrat bo najizrazitejši tisti bolj temačni del vaše narave, ki ga bodo mnogi videli kot nekaj negativnega. Najprej poskusite najti neko zlato sredino, še zlasti v odnosih s partnerjem.
BIK – Čas je za zelo konkretne cilje in dobre odločitve. Treba je zbrati pogum in narediti stvari, ki bodo izboljšale vaše življenje. Izkoristite pogumno pomoč dobrega prijatelja.
DVOJČKA – V ospredju bo danes komunikativnost, posebno z nekom, ki je izredno močnega značaja in vam je celo simpatičen. Prihaja vir nove energije, ki vas bo razbremenila.
RAK – Pozornost boste našli v središču zanimivega ljubezenskega viharja. Nikar pa ne dovolite, da bi vam strasti zameglile razumsko presojanje in vas napačno usmerile.
LEV – Niste pripravljeni čakati in se pretvarjati, posebno če imate v mislih še nekaj poslovnih novosti. Postajate nestrpni, čeprav vam to prav nič ne pomaga, zato se čim prej umirite.
DEVICA – Izberite pravi trenutek za pogovor z nekom, ki je že nekaj časa uganka. Ne čakajte, da vas opomnijo na nekaj pomembnega, temveč raje vi storite prvi korak. 
TEHTNICA – Z nekom bi se radi srečali, toda sami veste, da je med vama še vedno veliko strasti. Zato se nikar ne slepite, temveč se potrudite, da se bo stik zgodil v primernih okoliščinah.
ŠKORPIJON – Začeli se boste spraševati, zakaj vam vedno spodleti v trenutkih, ko v začnete preveč pritiskati in pričakovati. Pazite na svojo komunikacijo, ki naj bo premišljena.
STRELEC – Z izogibanjem pogovorom o prihodnosti si pravzaprav delate škodo, saj se negativne zadeve samo kopičijo. Ne pozabite, da jih nihče ne bo rešil namesto vas.
KOZOROG – Postajate vse bolj nestrpni in neodločni. Ne dovolite prijatelju, da odloča tudi v vašem imenu, saj se boste najprej strinjali, potem pa lahko nastopi nekaj dvomov.
VODNAR – Po eni strani čutite, kaj bi morali storiti, po drugi pa vas spremljajo številni strahovi, obarvani z nezadovoljstvom, ki bi se jih morali čim prej na diplomatski način znebiti. 
RIBI – Pripravite se na težave v komunikaciji. Poskušajte se malo umiriti in preusmerite tok dogajanja na nekaj, kar vam bo povrnilo dobro razpoloženje in optimizem.