Zanimivosti

Horoskop za sredo, 4.2.2015

G.G.
4. 2. 2015, 07.34
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Ob prvih težavah boste ugotovili, kaj bi dejansko morali spremeniti, da bi zadeve speljali tekoče. Razmeroma hitro boste premagali svoj strah in splošno napetost. 
BIK – Za vas bo napeta, sebična in aktivna energija današnjega dne precej velik izziv. Zaradi vplivov planetov bodo prisotni pritiski, saj bo življenje od vas zahtevalo spremembe. 
DVOJČKA – Spet preveč vztrajate glede zadev ali sodelovanja, ki vam zagotovo ne morejo prinesti ničesar konkretnega. Nikar se ne primerjate s tistimi, ki so drugače pripravljeni. 
RAK – Nekdo vam lahko sicer pomaga, toda premislite o tem, kako bi lahko nadaljevali samostojno. Previdni bodite glede finančnih zadev in zavarovalnih polic. 
LEV – Prijetno se bo nasloniti in spremljati, kako se stvari odvijajo po vaših načrtih. Zaslužili ste si nekaj predaha. Izkoristite priložnost, dodatno delo lahko še malo počaka.
DEVICA – Radi bi se lotiti nečesa, kar je popolna novost, toda trenutno nimate dovolj moči in zagotovo niste dovolj motivirani. Pred vami je dan, v katerem lahko počivate.
TEHTNICA – V današnjem dnevu boste polni vznemirjenja, izzivov in sprememb. Z nekaj samoobvladovanja je lahko dan spodbuden, saj bo na vidiku povečana delavnost.
ŠKORPIJON – Vse svoje obveznosti boste opravljali korektno in vsekakor ostanite potrpežljivi, dokler se temni oblaki nad vami ne bodo razblinili. Vse, kar se bo zgodilo, boste lahko pripisali svoji samozavesti.
STRELEC – Ljubezenske zvezde znova prebujajo vaše skrite želje. Zgodilo se bo prav v trenutku, ko boste povsem osredotočeni na druge, bolj praktične opravke. Ne bodite trmasti, odprite se za novosti.
KOZOROG – Finančno niste v najbolj ugodnem obdobju, zato pazite na svoje izdatke. Zvezde vam bodo bolj naklonjene v ljubezni, še zlasti na področju reševanja konfliktov.
VODNAR – Vaše misli se bodo vrtele okoli različnih ciljev in želite si početi nekaj ustvarjalnega, vendar se morate umiriti in preveriti materialne zmogljivosti. Pozanimajte se, kaj lahko spremenite.
RIBI – Čeprav je pred vami uspešen dan, se ne boste mogli povsem sprostiti in v miru uživati. Pričakujete lahko dokaj velike izzive, še posebej na poslovnem področju.