Zanimivosti

Horoskop za zadnji dan leta

G.G.
31. 12. 2014, 07.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Lahkotni boste, prijateljski in družabni, kar bo razveselilo vašo okolico. Ne bodite zadržani, ampak se izrazite. Pokažite svoje ustvarjalne potenciale, ki vas usmerjajo v uspeh.

BIK – Zajela vas bo predpraznična evforija in skupaj s prijatelji boste uživali v zadnjih nakupih. Tokrat ne boste pretiravali, ampak boste premišljeno izbrali samo pomembne zadeve.

DVOJČKA – V ljubezenskih odnosih se še vedno ne morete dogovoriti tako, kot bi si želeli. Opravka imate s tistimi, ki so muhasti in nočejo prisluhniti, kar vas lahko močno vznemiri.

RAK – Veliko pozornosti bo na odnosih. Z ljudmi boste hitreje našli skupne točke, veliko bo pogovorov, kreativnih podvigov in dobre komunikacije. Pogovorite se z ljubljeno osebo.

LEV – Alternativna oblika sprostitve bo tista, ki bo v vas prebudila nove občutke. Planeti vam bodo podarili večjo potrebo po komunikaciji in druženju, še posebej na večerni zabavi.

DEVICA – Spustili se boste v nekaj, kar je posebno zanimivo in morda celo nekoliko tvegano. Vsekakor je zunaj običajnega in pripravljeni ste na vse, kljub temu pa bodite previdni. 

TEHTNICA – V ljubezni se odpira nekaj novega, vsekakor pa ostanite previdni, naj vas učijo izkušnje. Preveč časa ste se ukvarjali z vsemi in si iskali družbo za vsako ceno. Čas je, da postanete izbirčnejši.

ŠKORPIJON – Veliko pozornosti bo povezanih z domom. Tokrat preprosto nočete ali ne morete spregovoriti o nečem, kar vam je še vedno izredno pri srcu. Pustite času čas.

STRELEC – Potrudite se glede odnosov s prijatelji. Ure zadnjega dneva v letu bodo hitro minevale, nazadnje boste utrujeni, toda vsekakor zadovoljni in sproščeni. Zvečer je pred vami še srčno presenečenje.

KOZOROG – Dan se bo odvijal v znamenju rušenja starega in odpiranju nečesa novega ter drugačnega. Rdeča nit bo ljubezen in določene stvari se bodo morale spremeniti. 

VODNAR – Ne ozirajte se več nazaj. Tako doma kot v odnosih je pravi trenutek, da pokažete moč. Morda tudi željo, da bi nekaj spremenili. Reši vas lahko prodorna komunikacija.

RIBI – V pomoč in oporo vam bo srčna oseba, s katero se boste odlično počutili. Zdi se, da boste potrebovali še nekaj prijateljskih nasvetov in spodbude. Zapomnite si, počasi se daleč pride.