Zanimivosti

Kar zahteva od njega, je nenormalno, a on očitno zmore!

T.P.
13. 12. 2014, 18.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Je to najbolj čudaški par na svetu? Ona je ljubosumna, kolikor je dolga in široka, on pa ji svojo zvestobo dokazuje na vse mogoče načine. Jo res tako močno ljubi, ali pa ima od te zveze kakšno drugačno korist?

Facebook/Debbie Wood

Debbie Wood (43), ki slovi kot najbolj ljubosumna ženska v Veliki Britaniji, se je končno poročila s svojim dosedanjim zaročencem Stevom (31), čeprav ji je moral vsak dan dokazovati zvestobo z detektorjem laži.

Debbie se je neznansko bala, da jo bo njen dragi prevaral, zato mu je preverjala vse – telefone, elektronsko pošto in celo bančne račune. Ubogi Steve je bil kljub neprestanemu dokazovanju zvestobe ves čas prepričan, da je njegova draga vredna vsega tega, Debbie pa pravi, da se enostavno ne more otresti ljubosumja. »Tako me skrbi, da bi me prevaral, da ga moram ves čas preverjati. Enostavno mu ne morem verjeti, da ne pogleda nobene ženske, ko je sam. Niti pomisliti ne smem na to, da bi se mu katera zdela bolj privlačna od mene,« priznava Debbie, ki se je s Stevom poročila na noč čarovnic. Le kaj naj bi to pomenilo?