Zanimivosti

Horoskop za petek 21.11.2014

M.J.
21. 11. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Danes bo nekoliko lažje pluti skozi globoke čustvene energije, delovati in slediti notranjim občutkom o tem, kaj je treba spremeniti. Odprite srce, prisluhnite in zadovoljni boste.

BIK – Danes se bo treba bolj potruditi za ohranjanje lepih odnosov z ljudmi v okolici. Opazujte se, ko boste začutili, da s strogim in hladnim odnosom ljudi odganjate.

DVOJČKA – Narediti bo treba osebno analizo in spoznati svoje prave potenciale, saj zamujate z določenimi zadevami. Pomembno vlogo bodo igrali prijatelji in skupinsko delo, ki vas bo utrujalo. 

RAK – Ne potrebujete posrednikov, saj sami najbolje veste, kako povedati in storiti, kar nameravate. Naj vas ne obremenjuje preveč prijateljeva odločitev, saj boste na koncu tudi vi našli nekaj zase.

LEV – Dinamika današnjega dne bo prinesla pomembno željo po širitvi znanja. Pri tem si boste morali postaviti jasne meje in pravila igre ter posledično ugotoviti, kaj si sploh želite. 

DEVICA – Prijeten dan za družabne odnose. Mirna energija vam bo pomagala, da boste uredili vse potrebno. Prijatelji bodo ključne osebe, ki bodo znale prisluhniti vaši zgodbi in vas pomiriti.

TEHTNICA – Venera vam bo podarila mnogo uporabnih informacij, s katerimi se boste lahko prebili v ospredje. Popazite na moč misli, kajti le te so prava pot do lastne sreče.

ŠKORPIJON – Veliko sreče vam bo naklonjeno na delovnem mestu. Planeti prinašajo močno potrebo po raziskovanju tistih poti, ki so vam uganka in priložnost za osebno rast. 

STRELEC – Nič se ne bo dogajalo tako hitro, kot bi si vi želeli. Vse, kar stoji, in v vas se rojevajo čustva, pred katerimi bi najraje pobegnili. Če se boste potrudili, boste dobili priložnost za nove podvige.

KOZOROG – Pred vami je dan, ko boste na vsak način morali prinesti nekatere pomembne odločitve. Razdvojeni med delom in zasebnim življenjem se boste ves čas spraševali, ali delate prav.

VODNAR – Družabni boste in razigrani. Ne dovolite, da bi vas ustavili prav takrat, ko se boste že odpravljali na lepše. Razložite, kaj nameravate, in nadaljujte, čeprav vam nekdo izmed prijateljev še ni naklonjen.

RIBI – Na poslovnem področju bo veliko izzivov, ki jih bo težko uskladiti s potrebami družine in partnerja. Vleklo vas bo zdaj v eno, zdaj v drugo smer. Pomirite se, opravite najnujnejše in se ne obremenjujte.