Zanimivosti

Horoskop za četrtek

M.J.
20. 11. 2014, 09.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Računajte na boljše in ugodnejše okoliščine. Končno se vračate nekam, kjer še niste zaključili zgodbe. Na pijači s prijateljem se boste počutili odlično, imeli boste tudi veliko sreče.

BIK – Danes ne boste pazili na svoje besede, zato si boste lahko nakopali mnogo slabega. Bodite bolj previdni pri izražanju. Občutljivi boste tudi v osebnih odnosih.

DVOJČKA – Današnji dan vam bo naklonjen pri denarju in pomembnih odločitvah. Veliko bo tudi ustvarjalnosti in dinamike. Tokrat boste zastavljenim ciljem kos v celoti.

RAK – Želite se premakniti naprej, ne pa da vas čustva, spomini in ljudje okrog vas vlečejo v tisto, kar je že zdavnaj minilo in vas le dodatno obremenjuje ter straši. 

LEV – Prepričani ste, da nekaj obvladate, a se utegne zgoditi nekaj nepričakovanega, zato bodite previdni. Če boste samo napadali in kritizirali, lahko potegnete krajši konec.

DEVICA – Z osebo, ki vam je še pred kratkim šla na živce, boste obnovili odnos in se razumeli brez odvečnih besed. Razmislili boste o vsem skupaj in si dovolili biti sprejeti.

TEHTNICA – Nekaj več novosti bo od nekoga, ki se le redkokdaj spomni na vas. Izredno utrujeni ste, zanimivemu povabilu pa se ne glede na vse nočete odpovedati, kar se bo izkazalo za dobro odločitev.

ŠKORPIJON – Notranji nemir boste zamenjali za napredek in paleto obveznosti, ki vam bodo podarile samozaupanje. Prijatelj vam bo pomagal razumeti pojem ljubezen in biti srečen.

STRELEC – Pred vami je prazen dan močnejših čustev in manjših nesporazumov. Če se potrudite in delujete v skladu s svojo energijo, si lahko vzamete čas zase in napolnite baterije.

KOZOROG – Preveč ste se navezali na neko zamisel, ki ni ravno najboljša. Potihoma se ne strinjate s prijateljem, vendar mu tega nočete odkrito povedati, saj vas je strah odziva.

VODNAR – Odlikovali vas bosta ognjevitost in drznost, kar vam prinaša več možnosti na vseh področjih. Tako se vam obeta slikovit dan, v katerem bo odkritih mnogo novih podvigov. 

RIBI – Današnji dan bo v znamenju določenih preobratov, kako se bodo zadeve odvile, pa bo odvisno od vaše volje in energije. Narediti bo treba načrt in pridobiti nekaj ugodnih rešitev.