Zanimivosti

Slavna pevka komaj še stoji!

T.P.
7. 8. 2014, 10.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Prijatelji ameriške pevke in igralke Jessice Simpson (34) so zaskrbljeni za njeno zdravje. Odkar je lani rodila drugega otroka, je izgubila že več kot 30 kilogramov, a še vedno ni zadovoljna s svojim telesom.

Profimedia

Fotografija, ki jo je Jessica Simpson v teh dneh objavila na svojem profilu na Instagramu, prikazuje močno shirano plavolaso zvezdnico v enodelnih kopalkah. S tem je verjetno želela pokazati svetu, kako zelo ji je uspelo shujšati, a je povzročila več zgražanja kot odobravanja.

Profimedia

Znano je, da je platinasta seks bomba maja leta 2012 rodila hčerko Maxwell, junija lani pa še sina Acea. A namesto da bi uživala v materinstvu, ljubezenski sreči z novopečenim možem Ericom Johnsonom in v tem, da je svoje telo izklesala do popolnosti, vso svojo pozornost že vedno usmerja v hujšanje. Na vsak način želi namreč izgubiti še nekaj kilogramov. Njeni prijatelji so zaskrbljeni, saj jim je 160 cm visoka Jessica, ki je po porodu tehtala kar 95 kg, zaupala, da bi se rada približala 40 kilogramom. Vsem je jasno, da tega ne bo dosegla brez škodljivih posledic za organizem.

Profimedia

Še vedno ni zadovoljna

Zvezdnica je med nosečnostjo ogromno jedla in se v javnosti hvalila s svojo razkošno postavo, mediji pa so jo zaradi tega množično zasmehovali. Toda odkar je postala zaščitni obraz neke ameriške kampanje za nadzor shujševalnega procesa (Weight Watchers), ji odvečni kilogrami ne povzročajo več težav. Zmanjšala je količino hrane, ki jo vnaša v organizem, pazi na kalorije in redno telovadi.

Profimedia

Samo v zadnjih mesecih je Jessica izgubila več kot 25 kilogramov, težava pa je v tem, da še vedno ni zadovoljna s svojimi merami. Ali želi plavolasa lepotička na vsak način doseči lepotni ideal, ki ga diktira modna industrija, ali je postala odvisna od hujšanja, ali pa gre samo za promocijsko igro, s katero si želi pridobiti simpatije javnosti, pa bo pokazal čas.