Zanimivosti

Boste danes obogateli?

G.G.
13. 9. 2014, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

OVEN – Danes bo nekaj novosti glede ljubezni, čeprav ste bili nemirni in neučakani. Nekdo vas pozna bolje, kot si mislite, zato se poskusite pogovoriti o vajinem odnosu.

BIK – Danes bodo štele preudarnost in spremembe. Odgovorno se morate soočiti z vsem tistim, kar vam prinaša izziv v čustvenih odnosih, nato boste končno sposobni narediti korak.

DVOJČKA – Poudarjeni bodo vaši dvomi, zato boste bolj zadržani. Ne razmišljajte o tem, kaj ste si želeli pred kratkim, raje se usmerite v sedanje podvige, ki vas bodo razveselili.

RAK – Ne boste preveč razmišljali o tem, kakšna bo vaša naslednja poteza, saj boste enostavno vedeli, kako naprej v družinskih odnosih. Vaše zaupanje vase bo izhajalo iz vaše stabilnosti.

LEV – Vaša čutna narava vam bo pomagala, da danes za vas nobena vrata ne bodo ostala nepreverjena. Samo odločiti se boste morali, kje boste začeli, in kmalu boste vzpostavili čudovit odnos.

DEVICA – Nekdo vas ne bo razumel, ker nočete preveč razlagati, kako se počutite in kaj nameravate storiti v prihodnje. Pazljivi bodite z občutljivim partnerjem, ki vam lahko nekaj zameri.

TEHTNICA – Potrdilo se bo, koliko prijateljev imate in koliko podpore vam nudijo. Morda boste morali pogledati resnici v obraz, kar pa tokrat ne bo ravno najbolj enostavno.

ŠKORPIJON – Premislite o tem, zakaj si nikakor ne najdete dovolj časa za to, da se ustrezneje organizirate. Mikale vas bodo športne in družbene dejavnosti, tam lahko tudi nekoga spoznate.

STRELEC – Simbolični zaključek, ki ste ga naredili, bo prišel do izraza in končno lahko vzamete zadeve v svoje roke. Omehčala vas bo le čista in iskrena ljubezen.

KOZOROG – Nekdo vas bo navdušil zato, ker je energičen in samostojen, kar vas še vedno privlači. Razmišljali boste o poglabljanju odnosa, ki vam ponovno prinaša stabilnost.

VODNAR – Odločitve današnjega dne bodo pravilne in tako lahko najdete več motivacije in priložnosti, ki bodo vredne truda. Sprostila vas bo narava in delo na zemlji.

RIBI – Po eni strani ljubite optimizem, po drugi strani pa vas nekoliko omejuje neverjetna hitrost dogajanja in prinaša nekaj zmede v vaše ljubezenske odnose, ki niso najbolj stabilni.