Zanimivosti

Horoskop za današnji dan

R.T.
22. 8. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

So vam danes zvezde naklonjene? Poizvejte v našem horoskopu!

Profimedia

OVEN - Ste na manjši prelomnici in vse bo sčasoma drugače, kar vas razveseljuje. V ljubezni ne silite skozi zaprta vrata, saj bi naleteli na še bolj negativno situacijo, kot je trenutno.

BIK - Pojavljala se bodo nihanja, ki bodo šla v skrajnosti. Nekaj časa boste precej čustveni, drugič bo v ospredju razum, ki vas bo usmerjal k temu, da določen odnos zaključite.

DVOJČKA - Osredotočite se le na eno težavo, ki je povezana z zasebnim področjem, saj si boste sicer povzročili le zmedo. Pomagal vam bo nekdo, ki ima izrazito intuicijo.

RAK - S pravimi besedami boste dosegli preboj v službi in na ljubezenskem področju. Uporabite iskrenost, pa boste dosegli cilje, ki se vam že nekaj časa izmikajo in vas jezijo.

LEV - Vsako iskanje povezanosti z ljubljeno osebo bo prinašalo zadovoljstvo, pomirjalo duha in budilo novo ustvarjalnost, ki jo boste znali spretno unovčiti na poslovnem področju.

DEVICA - Danes se boste lahko z osebo, ki vam je všeč, spontano dogovorili za druženje. Prepustite se prijetnemu utripu, ki bo kratek, vendar zelo strasten.

TEHTNICA - Svoja čustva in misli boste v celoti najlažje izrazili na papirju, saj nimate dovolj poguma, da bi se z nekom konkretno soočili in povedali, da ste v odnosu zelo nezadovoljni.

ŠKORPIJON - Poiščite si drugačno pot zunaj začaranih okvirjev. Pri tem se osredotočite na najnujnejše, saj časa za malenkosti preprosto ne bo dovolj. Prilagodite se.

STRELEC - Od vas bodo zahtevali, da sprejmete vse pogoje, brez komentarjev, kar vas bo močno razjezilo. Spremenite obstoječe načrte v prid poslovnega dogajanja in ne iščite bližnjic.

KOZOROG - Skok v nekaj novega in razburljivega se lahko konča presenetljivo dobro. Imate dovolj samozavesti in pravih argumentov, da vam uspe tudi nemogoče.

VODNAR - Nekdo bo spremenil mnenje o vas, kar vam bo pomagalo pri dosegi vaših ciljev. Razmišljali boste, ali ste bili do te osebe v preteklosti dovolj korektni in pošteni.

RIBI - Precej zmedeni in raztreseni boste. Umirjenost in čustvenost vas bosta vodili na področja, kjer se ne počutite najbolje. Poslovno področje bo prineslo kar nekaj zmede.