Slovenija

Pravi obraz mladih in nadobudnih »socialistov« z Luko Mescem na čelu

Črt Kaker
22. 8. 2014, 06.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Pred dnevi smo že pisali o alarmantnem stanju, ki vlada v koaliciji strank Združena levica. A stanje je veliko resnejše, kot se je kazalo na prvi pogled. Oglasil se nam namreč še en razočarani član Iniciative za demokratični socializem in nam postregel s šokantnim dokumentom, ki razkriva pravi obraz mladih in nadebudnih »socialistov« z Luko Mescem na čelu.

Mediaspeed

IDS (Iniciativa za demokratični socializem) je vsaj po poslancih sodeč najmočnejša stranka znotraj Združene levice, a kot kaže, je to samo navidezno.

Razočarani člani za klavrno stanje v stranki obtožujejo vodstvo stranke z Luko Mescem na čelu.

Potem ko smo v torkovi številki razkrili umazane igre IDS, se nam je oglasilo še več razočaranih članov stranke, razkritje našega vira pa je s klicem v uredništvo zahteval tudi tiskovni predstavnik stranke Nikola Jovanović Kolenc, a dejstev, ki smo jih zapisali, ni demantiral.

Razočarani člani za klavrno stanje v stranki obtožujejo vodstvo stranke z Luko Mescem na čelu. Kot so nam dejali, je zdaj zadnji čas za spremembe, saj bo sicer stranka dokončno potonila. »Skrb vzbujajoče je, da ima vse niti v rokah ozka skupina ljudi, zapisniki stranke so pod ključem, tako da smo člani povsem odrezani od vsega. Pravzaprav niti ne vemo, kaj se v stranki dogaja,« je dejal eden izmed razočaranih članov, ki zaradi strahu pred vodstvom stranke ne želi biti imenovan. Obenem nam je uspelo pridobiti Predlog strategije stranke IDS, ki je bil napisan po koncu evropskih volitev, meseca maja. 

Kaj razkriva omenjeni dokument, si preberite v današnji tiskani izdaji časopisa Svet24!