Zanimivosti

Moški umrl zaradi vibratorja

M.J.
13. 8. 2014, 12.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

50-letni Londončan je zakrivil svojo smrt zaradi vibratorja. Nesreča s smrtim izzidom se je zgodila že v lanskem letu, vendar so podrobnosti zgodbe šele sedaj prišle na plan.

Zajem zaslonske slike

Mrliški oglednik iz Soouthwarka (dela Londona) je dejal, da je žrtev Nigel Willis umrla zaradi seksualne igrače, ki jo je v svojem telesu nosil kar pet dni. V sebi naj bi jo nosil zato, ker naj ne bi zaupal svojemu zdravniku, ki bi mu najverjetneje lahko pomagal.

Namesto, da bi odšel k zdravniku je raje ležal na svojem kavču in se pritoževal zaradi slabosti in vrtoglavice, poleg tega pa se tudi ni mogel premikati. Willis je prebival v hiši skupaj s svojo mamo, za katero je tudi skrbel.

Na koncu je prijatelj le uspel prepričati moškega, da je odšel k zdravniku. Časopis Daily Mirror poroča, da so moškega sprejeli v bolnišnici 30. decembra, dan kasneje pa so ga sprejeli na intenzivno nego zaradi septičnega šoka. Zdravniki so odstranili tujek v njegovem telesu, obenem pa so opazili razpoko v njegovem črevesju.

Mrliški oglednik je po ogledu dejal: »V zadnjem delu črevesja je imel vstavljen tujek, ki si ga je vstavil nekaj dni, preden so ga prijatelji prepričali, naj se oglasi v bolnišnici.« Pacientovo zdravje se je po operaciji občutno poslabšalo, zaradi česar mu zdravniki več niso mogli pomagati.

Zajem zaslonske slike