Zanimivosti

Trik, zaradi katerega boste še več seksali!

N.J.
9. 6. 2014, 12.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Se je vaše spolno življenje nekoliko umirilo, pa bi ga radi popestrili in seksali več ko le nekajkrat mesečno? Razkrivamo vam trik, s katerim bodo vaše sanje postale resničnost!

dk

Čeprav je slišai neverjetno, lahko vaše spolno življenje na višji nivo dvignete tako, da v spalnici namestite televizijo! 

Včasih so ljudje za bolj poredke spolne odnose krivili televizijo v sobi, češ da se partnerja raje kot odnosom posvečata televizijskemu programu. A nove raziskave, ki so jih strokovnjaki opravili na britanski javnosti, so pokazale, da je zgodba obratna. Tisti, ki imajo televizijo v sobi, na bi seksali v povprečju dvakrat tedensko, medtem ko naj bi tisti, ki nimajo televizije v sobi, seksali makslamno enkrat tedensko. 67 odstotkov vprašanih je priznalo, da seksajo več prav zaradi televizije. Pogosto namreč skupaj gledajo programe z erotičnimi vsebinami (37 odstotkov), 32 odstotkov pa jih je povedalo, da se jim tako zaradi seksa ni treba odpovedati gledanju priljubljenih oddaj, saj združijo oboje. Drugi so povedali, da uživajo, če lahko partnerja 'motijo' pri gledanju televizije, kar skoraj vedno privede do strastnega seksa.

Torej - še vedno oklevate, ali bi v sobo namestili televizijo ali ne?