Zanimivosti

Slovenec zvrnil celo steklenico viskija in objavil posnetek

N.J.
20. 2. 2014, 16.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Nevarna igra 'neknominate', zaradi katere je že umrlo nekaj mladostnikov, je prišla tudi v Slovenijo. Poglejte, kako je moški nagnil celo steklenico viskija, posnetek pa objavil na spletu.

Pod objavljenim posnetkom je moški zapisal: "Samo da vas obvestim, da je vse kul. Posledice sem čutil že po prvi uri. Nenormalno me je prtisnilo na WC. Očitno, če spiješ na ex 0,7 litra ledenega čaja te kar fajn pritisne na WC hahaha ..."

Moški tako ni popil prave vsebine steklenice, temveč jo je skbno zamenjal s popolnoma varno vsebino - ledenim čajem. "A ste vi normalni, da bi spil celega Jakata?," je zapisal in dodal, da je nauk zgodbe ta, da ne gre verjeti vsemu. In kako je naredil, da je bilo videti, da je ppil originalno pijačo? "Jack, ledeni čaj, olfa nož, sekundno lepilo, črn flomaster in malo mirne roke pa živčkov in tadammmm!"

Lahko vas doleti ovadba zaradi uboja!

Prava igra je v Angliji in na Škotskem sicer že terjala mlada življenja, strokovnjaki pa opozarjajo, da pride pri pitju takšnih količin mešanic alkohola do katastrofalnih posledic. Britanski odvetniki med drugim svarijo, da lahko tiste, ki druge nominirajo, naj pijejo, ti pa zaradi tega umrejo, doleti celo ovadba zaradi uboja. "Samo v Veliki Britaniji so zaradi te igre umrli že trije mladi," opozarja odvetnik Julian Young in dodaja, da se na začetku ljudje morda res niso zavedali posledic te igra, zdaj pa je že vsem jasno, da se lahko konča tragično, zato morajo sprejeti posledice.