Zanimivosti

Delili bi si posmrtne ostanke

N.J.
3. 1. 2014, 11.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Kot da ni bila dovolj huda novica, da je tragično preminil v prometni nesreči, se zdaj znotraj njegove družine dogaja pravi boj za njegove posmrtne ostanke.

Nekaj igralčevih posmrtnih ostankov naj bi porazdelili med sabo, kam bodo raztrosili večino njegovega pepela pa še ni znano.

Ameriški filmski zvezdnik Paul Walker se je 30. novembra tragično ponesrečil skupaj s prijateljem Rogerjem Rodasom. Kot poročajo ameriški mediji, se družina pokojnika nikakor ne more zediniti, kje bi raztresli njegov pepel. "Paulova družina še vedno žaluje. Še vedno se niso dogovorili, kam bodo raztrosili njegov pepel," je povedal neimenovani vir. "Vsak ima svoje zamisli ... Njegova smrt je prišla tako nenadno in nepričakovano, da še vedno ne najdejo rešitve. O alternativah se nikoli prej niso pogovarjali." Walkerjeva družina tako na pokopališču Forest Lawn Memorial Park očitno ni pokopala njegovega pepela, temveč je ta še vedno v njihovih rokah in je postal pravo jabolko spora.

Reuters

Vin Diesel obžaluje svoje obnašanje

Tudi Vin Diesel menda nikakor ne more preboleti smrti nekdanjega prijatelja. "Vin je še vedno pretresen zaradi Paulove smrti. Je popolnoma sesut in ga pogosto objokuje," je za medije povedal Dieselov prijatelj. "Počuti se grozno, ker se je tako grdo obnašal do njega, dokler je bil živ. Želi si, da bi Paul prikorakal na njegova vrata, da bi se mu lahko opravičil."