Zanimivosti

Grozljivo: Tega si ne bi predstavljali niti v najhujši nočni mori

N.J.
19. 12. 2013, 09.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Sin ji je rekel, da bo spal pri prijatelju in da se bo vrnil naslednjega dne. Ker se ni odzival na klice, je preverila, ali je morda na Facebooku objavil, kam se je odpravil. Kar je izvedela, je bila najhujša novica v njenem življenju.

Nikkita Milledge je prek socialnega omrežja izvedela, da je izgubila sina. Milledge, ki prihaja iz Indianapolisa je zaupala medijem, da ji je 15-letni sin Anthony Warren dejal, da bo prespal pri prijatelju in se vrnil šele naslednji dan. Ker se ni vrnil ob dogovorjenem času, na klice pa se ni odzival, je preverila, ali je morda na Facebooku objavil, kje se nahaja. In tu se je zanjo začela prava drama. "Našla sem sporočila, naj počiva v miru, da ga bodo pogrešali, nato pa je zazvonil telefon in policija mi je sporočila, da je identificirala truplo mojega sina," je dejala.

 

Ne mama ne preostali člani družine sploh niso dojeli, kaj se dogaja.

Obupana mama, ki je grozljvo novico izvedela na izjemno krut način, se je na medije obrnila, naj ji pomagajo najti morilca, ki je njenemu sinu zadal dva smrtna strela. "Prosim vsakogar, ki kaj ve, da to sporoči oblastem. Moj sin si zasluži pravico," je nagovorila javnost.Po poročanju preiskovalcev, ki so že aretirali 19-letnega Anthonyjevega prijatelja Bricea Pricea, ni iizključena možnost, da je šlo za organiziran rop, ki sta ga načrtovala Anthony in prijatelj, ki pa se ni izšel po načrtu.