Zanimivosti

Ni vedela, da poroča o moževi smrti

M. R.
8. 12. 2013, 08.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Dve uri po tem, ko je poročala o hudi prometni nesreči s smrtnim izidom, je izvedela, da je na cesti umrl njen mož.Caran Johnson, poročevalka washingtonskega prometnoinformacijskega centra, je v sredo tvitala o prometni nesreči s smrtnim izidom, ki se je zgodila na relaciji Oregon–Washington, ne vedoč, da je v trčenju tovornjaka in osebnega vozila življenje izgubil njen mož Craig R. Johnson.

buzzfeed.com

Johnsonova je svoje sledilce obveščala o vsem, kar se je dogajalo na omenjeni cesti, ob tem pa zapisala, da jo skrbi, ker njenega moža ni domov. »Ne želim biti panična, toda moj mož naj bi se vozil po cesti, kjer se je zgodila nesreča. Ne odgovarja na moje klice je zapisala Johnsonova, njeni prijatelji pa so jo mirili, da bo vse v redu. Dve uri po tem, ko je prvič tvitala o nesreči, pa je izvedela, da gre prav za njenega moža. "On je. Umrl je," je zapisala.

Johnsonova je po tem, ko je izvedela, da je v nesreči umrl njen mož, tvitanje nadaljevala. »Neka misel mi je šinila skozi glavo. Je moj mož v času nesreče nosil luknjaste spodnjice? Kako grozno,« je zapisala, a je zaradi številnih očitkov sledilcev tvit izbrisala.