Zanimivosti

Vstop v svet polnega formata: Canon EOS 6D

S.R.
4. 12. 2013, 19.34
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Canon EOS 6D ima vse prednosti vrhunskih fotoaparatov polnega formata te znamke. Hkrati pa velja za najlažji DSLR na svetu s tem tipalom, zaradi česar je idealen sopotnik popotnih, portretnih in krajinskih fotografov.

Je odlična izbira za tiste, ki sta jim pomembna natančen nadzor nad globinsko ostrino in izkoristek prednosti obsežnega nabora širokokotnih objektivov EF v sistemu EOS.

Tipalo CMOS z 20,2 milijona točkami, visoka občutljivost ISO 25.600 in izredno hiter 11-točkovni sistem samodejnega ostrenja AF zagotavljajo fotografije brez kompromisov pri kakovosti. Robustno ohišje, delno narejeno iz magnezija, je odporno proti prahu in kapljam ter ima intuitivno razporeditev gumbov za lažje upravljanje. Zmogljiv procesor DIGIC 5+ ponuja različne samodejne in ustvarjalne načine slikanja, ki dopolnjujejo popolnoma ročno upravljanje ter omogočajo prilagajanje različnim tipom uporabnikov.

EOS 6D je prvi EOS z vgrajenima Wi-Fijem in GPS-om, ki fotografom omogočata zajemanje fotografij, opremljenih s podatki o lokaciji, in njihovo pošiljanje na računalnik, v oblak ali na pametne telefone.

Canon EOS 6D je prejemnik prestižnega naslova evropski napredni SLR fotoaparat leta 2013-2014 po izboru organizacije EISA.

Preverite izjemno ponudbo za nakup EOS 6D, obsežnega nabora objektivov in bliskavic v Canonovi zimski promocijski akciji Cashback 2013 na www.canon.si/cashback.