Zanimivosti

Sonyjev prenosni polnilnik

STA / S.R.
5. 9. 2013, 14.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Priročen prenosni polnilnik, ki je dovolj močan, da hitro napolni pametni telefon, in z razponom barv, ki ustrezajo vsakemu življenjskemu stilu.

Sony
Prenosni polnilnik za polnjenje mobilnega telefona ali tablice.

Z izhodno močjo 1.5 A vam polnilnik žepne velikost zagotavlja hitro polnjenje pametnega telefona ali tabličnega računalnika.  

Ultra kompaktni CP-V3 prenosni polnilnik hitro in enostavno napolni vsak pametni telefon ter naprave Android, iPhone, Windows Phone in Blackberry®. Ne glede, kje se nahajate, lahko sedaj svojo napravo hitro ponovno napolnite in ste tako vedno dosegljivi za vse klice, elektronska in tekstovna sporočila ali za delo na spletu. Tista zadnja črtica, ki običajno naznanja konec delovanja telefona, odslej ne bo več težava, prenosni polnilnik pa se odlično izkaže tudi na potovanjih ali v nujnih primerih. 

Vedno pripravljen za uporabo ima CP-V3 prenosni polnilec kapaciteto 2800 mAh in izhodno moč 1.5 A. Temelji na litij-ionski polimer tehnologiji Sony, ki tudi po več kot 1.000 polnitvah ohrani 90 % začetne kapacitete.

Zasnovan, da ste z njim vedno in povsod v stilu

Zasnova prenosnega polnilnika CP-V3 s težo 84 g in le 19 mm globine (38.8 mm x 99 mm x 19 mm) je lahka in izjemno kompaktna. Na voljo je v treh različnih barvah, ki ustrezajo čisto vsakemu življenjskemu slogu, in sicer klasični beli, pastelno modri ter vijolični.

Enostaven za uporabo in polnjenje

Prenosni polnilnik CP-V3 se ponaša z mikro USB-jem, ki lahko napolni večino mobilnih naprav (vključno s pametnimi telefoni Android, Windows Phone in Blackberry®). Prenosni polnilnik lahko povsem enostavno napolnite preko prenosnika ali kateregakoli računalnika z USB izhodom (USB/AC adapter na voljo posebej).

»Vsak lastnik pametnega telefona se je že kdaj znašel v zagati, ko mu je zmanjkalo baterije, kar preprosto povedano nikoli ni pravega trenutka«, pravi Gregor Griljc, vodja prodaje za slovenski trg, Sony Slovenija. »Z novim prenosnim polnilnikom si lahko vsakdo zagotovi dodatno energijo za hitro polnjenje svojega telefona ali pametne naprave. Še posebej je idealen za vse, ki so neprestano na poti, bodisi v poklicne ali zasebne namene; v primerih nuje pa je ta polnilnik lahko tudi življenjskega pomena.«