Zabava

FOTO: Potem ko je izbrisala soprogov priimek, Severina sedaj sporočila to

R.T.
25. 2. 2020, 15.50
Posodobljeno: 25. 2. 2020, 18.00
Deli članek:

Mediji na Balkanu so nedavno pisali o domnevno neizbežni ločitvi 47-letne hrvaške pevke in starlete Severine in 32-letnega srbskega nogometaša Igorja Kojića. Pevka pa je sedaj vsem, ki so dvomili v njen zakon, sporočila to.

Instagram
Sta še vedno srečna skupaj?

Spomnimo: 

Hrvaška pevka Severina je po poroki z Igorjem Kojićem prevzela njegov priimek. Kot strela z jasnega pa so sredi meseca odjeknile informacije, da je pevka po podelitvi glasbenih nagrad na Hrvaškem, kjer se je pojavila sama, z vseh družbenih omrežij odstranila soprogov priimek in pustila zgolj svoje ime. Številni so bili mnenja, da se bo par ločil. Sledilce in sledilke je z objavo fotografije z Igorjem in njegovimi starši že pred dnevi želela prepričati, da njun zakon ni na trhlih nogah. 

Ni trajalo dolgo, da so novinarji razkrinkali prevaro, na fotografiji je namreč jasno viden tudi moški v črtastem puloverju, ki se je »znašel« tudi na fotografiji iz leta 2018. 

Morda pa bo Severini oboževalce in oboževalke z včerajšnjo objavo uspelo prepričati, da ločitve ni na spregled. Pevka je namreč objavila fotografijo, na kateri nasmejana pozira v objemu soproga in zapisala verz iz njene pesmi "Mili moj": "Jaz bi se s teboj malo ljubila". Ali to pomeni,  da sta zakonca res še vedno srečna? Presodite sami.