Zabava

Kaj se je zgodilo z Matthewom Perryjem?

T.S.
17. 3. 2016, 12.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Neobrit, nepočesan, skratka precej neurejen je taval po londonskih ulicah po tem, ko so kritiki njegovo predstavo 'The End of Longing', dobesedno raztrgali.

Instagram
Kaj se je zgodilo s "Chandlerjem"?

Matthew Perry (46), ki se ga verjetno najbolj spomnite po vlogi "Chandlerja" v nadaljevanki »Prijatelji«, se je na ulicah Londona pojavil v precej čudnem stanju.

Plakat, na katerem Matthew izgleda čisto drugače

Kmalu za tem, ko so na dan pricurljale precej negativne kritike na račun njegove prve gledališke komedije postavljene na oder londonskega West Enda, se je Perry tudi v javnosti prikazal precej nesamozavestno.

Kritiki so igro opisali kot »izguba časa, denarja in truda«. Perry je povedal, da je scenarij za predstavo napisal v pičlih desetih dneh, ga pa vsake toliko tudi spreminja in popravlja. Odvisno od tega, kako ga publika sprejme. Če je odziv precej klavrn, ga hitro popravi.

Na plakatu za predstavo v kateri igra tudi Perry, igralec izgleda popolnoma drugače. Bolj suh, s krajšimi lasmi in brado ter temnejšo poltjo, izgleda veliko mlajši, predvsem pa bolj zdrav, kot na fotografijah z ulice.

'Chandler' je tako spet sprožil govorice, da še ni popolnoma okreval od odvisnosti od alkohola. Igralec je v enem izmed radijskih intervjujev celo priznal, da se zaradi odvisnosti od alkohola in pomirjeval ne spomni snemanja vsaj treh delov nanizanke »Prijatelji«.