Zabava

Tibor in Ana sta ga spočela kljub uporabi kontracepcijskih tabletk

M.V.
16. 3. 2016, 22.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Komentator Big Brother kluba Tibor Baiee, ki smo ga spoznali kot enega od tekmovalcev lanske sezone šova, bo prvič postal očka. Njegova Ana, ki jo je spoznal prav na snemanju Velikega brata, je namreč noseča.

facebook
Zaljubljenca se veselita naraščaja.

Marko Ocepek za klub Cirkus
Spol otroka bosta verjetno izvedela aprila.

TiborBaiee in AnaHrovat sta se spoznala med snemanjem Big Brotherja, in čeprav se je takrat postavni turistični animator intimno zapletel z Ano Mari Panker, je konec lanskega poletja med njima preskočila iskrica. Zvezo sta skrivala do januarja letos, saj sta se želela prepričati, da je povezava med njima pristna. Že nekaj časa živita skupaj, zdaj pa bosta naredila še en korak naprej v svojem razmerju. Postala bosta starša! »Trenutno so za Ano trije meseci in pol nosečnosti. Rok ima 19. septembra,« nam je zaupal Tibor. Nosečnosti par ni načrtoval, nasprotno, Ana je celo jedla kontracepcijske tablete, a se je vseeno zgodilo, da je zanosila. »Ko ji je zamujala menstruacija, sva se zafrkavala, da je noseča, in že takrat je Ana rekla, da ne bo naredila splava, če se izkaže, da nosi otroka. Vseeno ni bila še čisto prepričana, da je pripravljena na materinstvo, medtem ko sem jaz takoj z veseljem sprejel idejo, da bi bil očka,« je razložil Tibor in dodal, da po začetni negotovosti danes oba komaj čakata, da dojenček pride na svet.

Pred pregledom sta bila živčna

Anino nosečnost sta skrivala do nuhalnega pregleda; ta je pokazal, da je z otrokom vse v redu. »Pred tem sva bila živčna, kot da bi čakala na maturitetni preizkus znanja,« je razkril bodoči očka in dodal, da spola otroka še ne vesta, saj je imel med nogami popkovino in je prekrivala predel, ki bi razkril, ali se bosta razveselila hčerke ali sina. »Aprila imava naslednji pregled in takrat upam, da izveva spol, saj trenutno razmišljava v obe smeri,« pravi Baiee in dodaja, da za dojenčka še nista nič kupovala, saj se jima s tem še ne mudi. »Dovolj časa imava še za to. Trenutno si oba prizadevava predvsem za to, da bi Anina nosečnost minila čim manj stresno,« pravi skrbni Tibor.