Boris Novković

Priljubljeni hrvaški pevec nastopil brez prstana in sprožil govorice o ločitvi

D.K.
8. 11. 2023, 15.01
Posodobljeno: 8. 11. 2023, 15.02
Deli članek:

Boris Novković nastopil brez prstana na roki in sprožil govorice o ločitvi.

FB Boris Novković
Boris Novković

Priljubljeni glasbenik Boris Novković je v ponedeljek nastopil v Zagrebu, kjer je ponovno navdušil. Skupaj s pevko Ano Stanić iz Srbije je zapel pesem "S one strane ljubavi".

Medtem ko je občinstvo uživalo v nastopu, med njimi srbska igralka Katarina Radivojević in Borisova prijateljica in sodelavka Alka Vuica, so mnogi opazili, da pevec ne nosi poročnega prstana, zaradi česar so se razširile govorice, da se ločuje od 25 let mlajše manekenke Iris Volf.

"Prosim vas, ali nimate kakšnega bolj pametnega vprašanja zame? Od moje ločitve je minilo že štiri leta," je hrvaški glasbenik po koncertu povedal za Jutarnji list.

Po pisanju medijev sta se Novković in manekenka Volf leta 2020 preselila vsak na svoj naslov v Zagrebu. Nato se jima je leta 2021 rodil sinNeo, imata pa še triletno punčkoSi. Hrvaški mediji so marca letos poročali o morebitni ločitvi, ker so njuni sosedje opazili, da ju že nekaj časa niso videli skupaj, pa tudi, da na njenih vratih ni napisan priimek Novković, ampak le Volf.

Spomnimo, da je bil 55-letni glasbenik doslej poročen štirikrat. Njegov prvi zakon je bil z igralko Bojano Gregorić Vejzović, ki je trajal pet let. Drugič je bil poročen z novinarko Lucijo Matić, s katero ima sinova Noa in Bona. Tretjič se je poročil z Ines Katić, s katero sta se ločila po osmih mesecih.