Laško Pivo in cvetje

Jana Morelj razkrila svetovno glasbeno zvezdo, ki prihaja v Slovenijo!

N.N.
20. 4. 2023, 18.58
Posodobljeno: 20. 4. 2023, 19.03
Deli članek:

Ena izmed najbolj priljubljenih radijskih voditeljic v Sloveniji, Jana Morelj z Radia 1, je v dolenjski prestolnici razkrila, katero mednarodno glasbeno zvezdo bomo imeli poleti čast videti in slišati na festivalu Laško Pivo in cvetje!

Radio 1
Jana Morelj

Na Glavnem trgu v Novem mestu se je včeraj vse skupaj začelo že ob 14. uri, ko sta najbolj prižmojznjena radijska voditelja Anja Ramšak in Robert Roškar s svojim 'drive time' programom Šou domov poskrbela, da je bilo vzdušje ves čas veselo in glasbeno obarvano.

Na drugem ogrevalnem žuru pred največjim žurom poletja festivalom Laško Pivo in cvetje, ki bo od 14. do 16. julija, je nastopili priljubljeni pevec Luka Basi, ki ga bomo lahko videli tudi v Laškem. Radijsko ekipo pa sta prišla pozdraviti tudi deskar Rok Marguč in seveda ambasador festivala Dejan Dogaja.

Med publiko pa je najbolj završalo, ko je Jana Morelj naznanila, da v Laško prihaja legendarna zvezdniška zasedba Boney M, ki je na sceni
že skoraj 50 let, prodali pa so več kot 100 milijonov plošč. Njihove pesmi poznamo na pamet in še vedno nas navdušujejo tudi v modernih
preoblekah.

Poleg Boney M bo v Laškem tudi »smetana« slovenskih glasbenih zvezd: Magnifico, evrovizijski Joker out, Big foot mama, Jan Plestenjak, Luka Basi, BQL, Polkaholiki, Nika Zorjan in številni drugi. V Laškem pa pravijo, da presenečenj še ni konec.

Z namenom ustvarjanja trajnostnega in varnega festivala, ki ponuja izvrstno glasbeno izkušnjo, uvajajo žepu prijazno vstopnino, katera je
trenutno na voljo po early bird cenah. Enodnevna vstopnica stane samo 8 eur, dvodnevna vstopnica pa samo 15 eur. Vse to do nedelje 23.4.
Pohitite z nakupom na uradni strani festivala ali na Eventimu.

Sicer pa se Laško karavana nadaljuje, v katerem mestu se bodo priljubljeni radijci oglasili prihodnjič pa izveste, če pozorno poslušate Radio 1.