Praznično

VIDEO: Radio 1 upihnil 16 svečk: voditelji so se spominjali začetkov

N.N.
19. 4. 2023, 14.13
Posodobljeno: 19. 4. 2023, 15.57
Deli članek:

Vzdušje na Radiu 1 je bilo včeraj slavnostno obarvano, kajti najbolj poslušan radio v Sloveniji je praznoval 'sladkih 16' let.

Radio 1
'Posladkali' so se s slastno torto. Ta pa ni bila klasično sladka, temveč slana! Narejena je bila iz suhih mesnin in sira, vsem pa je šla zelo v slast.

Voditelji Denis Avdić, Miha Deželak in Jana Morelj so med drugim tudi obujali spomine na to čudovito obdobje in se predvsem spominjali trenutkov, ko so prišli na Radio1.

Deželak je bil športni novinar, Jana je skrbela za prometne informacije, Avdić pa je uspel na radio priti preko avdicije, saj je v tistem času opravljal delo policista. In tudi ko mu je uspelo postati del fantastične radijske ekipe, mu ni bilo najlažje, saj je na začetku moral kombinirati delo policista v nočnih urah z delom na radiu čez dan. K sreči se je kmalu odločil, da je njegova prihodnost radio in ostalo je zgodovina.

Včeraj ni bil v Denis Avdić Showu nihče lačen, kajti kljub temu, da so voditelji na keto dieti, so se lahko 'posladkali' s slastno torto. Ta pa ni bila klasično sladka, temveč slana! Narejena je bila iz suhih mesnin in sira, vsem pa je šla zelo v slast.

Sicer pa so bili voditelji najbolj veseli, da so se rojstnega dne spomnili njihovi številni prijatelji, poslušalci Radia 1, ki so jim skozi cel dan pošiljali voščila.
»Lepo je bilo slišati, da so nas vzeli za svoje in da smo njihov najljubši radio, ki vedno poskrbi za dobro voljo in še več dobre glasbe. Velik del programa Radia 1 pa je postala tudi dobrodelnost s katero bomo nadaljevali, dokler bo to potrebno. Vsi obljubljamo, da bomo takšni ostali tudi v prihodnje,« so še sporočili radijci.