Poizvedeli smo

Urška Čepin potiska otroški voziček po Ljubljani, je rodila drugega otroka?

E. J.
1. 3. 2023, 15.40
Deli članek:

Nova članica družine je dobrodošla, saj je njen sin star že 17 let.

osebni arhiv
Urška Čepin se je odmaknila od medijev in pravi, da je takšno življen je ne zanima več.

Pred dobrim desetletjem je bila Urška Čepin eno bolj razvpitih imen na medijski sceni, vse od epidemije dalje pa živi umirjeno življenje, stran od medijev in pozornosti.  A ker smo slišali govorice, da je bila Urška videna v centru Ljubljane, kjer je vesela potiskala otroški voziček, smo jo poklicali in preverili, ali je mogoče rodila drugega otroka, saj je sicer že mama najstnika Vala, nadarjenega nogometaša. »Res sem bila z vozičkom na sprehodu po Ljubljani, a v njem je bila moja nečakinja, stara je dve leti,« nam je dokaj presenečena povedala in dodala, da vsekakor ni rodila drugega otroka.

osebni arhiv
Vesela je, da se lahko spet sprehaja z vozičkom po Ljubljani in igra z malčki.
Nečakinja je hči njene sestre Ajde, ki je 10 let mlajša od Urške, sta si pa sestri zelo blizu in Urška ji rada priskoči na pomoč, da nečakinjo malo popazi. »Lepo se je spet družiti z otrokom, moj sin je star že 17 let,« je še povedala Urška o novi članici družine.

osebni arhiv
Urška z 10 let mlajšo sestro Ajdo, s katero sta zelo povezani.
Življenje ji je spremenila korona

Pred kakšnim desetletjem je Urška  polnila rumene medije z umazano ločitvijo od podjetnika Aleša Čepina, spomnimo se je po pesmi Čista desetka, bila pa je tudi zvezda vladne kampanje za referendum o pokojninski reformi. Doživela je pravi medijski linč, ko so v javnost prišli kočljivi vroči posnetki, ki so jo obtoževali ponujanja erotičnih uslug za denar. Urška je takrat preko sodne poti udarila nazaj in se za kar nekaj let umaknila iz medijev. A nato jo je spet začela mikati glasba, zato je tik pred epidemijo znova naskočila medijsko sceno kot glasbenica, saj je s Steffaniom (iz skupine Game Over) izdala pesem Heroina, a jima je načrtovane koncerte, predvsem po Balkanu in izdajo nove pesmi prekrižala korona. Kot pravi, jo je epidemija takrat zelo presenetila in ji popolnoma spremenila življenje. Odločila se je namreč, da dokončno zapusti medijski svet in da se z glasbo ne bo več ukvarjala, čeprav je na svoj povratek dolgo čakala, tudi zato, da se je lahko posvetila odraščanju sina. A v tem času pa se je spremenila.

osebni arhiv
Zapustila je medijski svet in se posvetila lepotnemu salonu, družini in športu.
»Danes živim drugačno življenje, stran od medijev. Bilo je lepo, pa tudi grdo. Imam svoj kozmetični salon, posvečam se družini in športu, še posebej lepo pa se mi je znova družiti z malčki,« je razneženo povedala. »Danes imam raje mir kot izpostavljenost, nisem več enaka oseba kot pred desetletjem ali pa še več.« Povedala je še, da zjutraj meditira, na svojih družabnih omrežjih pa ob svojih fotografijah rada zapiše poduhovljene misli. 

Osebni arhiv
Leta 2019 se je s Steffaniem vrnila na glasbeno sceno, a so ji zaradi korone vsi načrti splavali po vodi.