VROČE

FOTO: Beyonce izdala nov album in ga pospremila z razgaljenimi fotografijami

M. T. V.
29. 7. 2022, 09.26
Posodobljeno: 29. 7. 2022, 10.16
Deli članek:

Pevka nikoli ne razočara svojih oboževalcev: Renaissance je sicer pricurljal na splet, a s tem sprožil še večjo evforijo.

Profimedia
Beyonce

Beyonce je izdala težko pričakovani sedmi album Renaissance, ki ga je pospremila z vročo naslovnico: skoraj gola sedi na svetlečem konju.

Seveda ni šlo brez drame (resnične ali dobro organizirane reklamne poteze, se sprašujejo nekateri), album je dva dni pred izdajo pricurljal na splet, in to v celoti. To je sprožilo pravo evforijo med njenimi oboževalci, Twitter pa je onemogočil tvite z besedo 'leak' in ključnikoma #renaissance in #beyonce.

Kakorkoli že, album je zdaj tudi uradno zunaj in 40-letnica zanj pravi, da ji je pomagal sanjati in pobegniti v strašljivih časih epidemije. »Dovolil mi je občutiti svobodo in avanturo v času, ko se je le malo stvari premikalo. Želela sem ustvariti varno mesto, kraj brez obsojanja. Kjer lahko kričiš, izpustiš vse iz sebe in se počutiš svobodnega. Bilo je čudovito raziskovanje. Upam, da boste tudi drugi našli veselje v tej glasbi. Da se boste počutili tako enkratne, močne in seksi, kot ste.« Pri albumu so sodelovali tudi njen mož Jay-Z, Drake, Grace Jones, Skrillex, Tems in 070 Shake.

Ob izidu se je pevka zahvalila oboževalcem: »Torej, album je pricurljal na splet in vsi ste počakali do uradnega izida, da ste lahko vsi skupaj uživali v njem. Še nikoli nisem videla kaj takega. ne morem ve vam dovolj zahvaliti za vašo ljubezen in zaščito. To mi ogromno pomeni.« Na spletu je bilo namreč ogromno pozivov njenih oboževalcev, naj ljudje ne pretočijo »ukradenega« albuma.

To je očitno še ena zmaga za eno najbolj vplivnih pevk na svetu. Od leta 2008 je poročena z raperjem Jay-Z-jem, imata tri otroke, 10-letno Blue Ivy in 5-letna dvojčka Rumi in Sira.