nagajiva

VIDEO: Anja Ramšak in Robert Roškar nat****** Denis Avdića!

N.N.
19. 7. 2022, 15.36
Posodobljeno: 19. 7. 2022, 15.39
Deli članek:

Denis Avdić, voditelj najbolj poslušanega jutranjega programa Denis Avdić Showa na Radiu 1, trenutno uživa na zasluženem dopustu, kar pa ne pomeni, da je povsem pozabil na radio.

Zajem zaslonske slike
Denis Avdić pred svojim avtomobilom.

Medtem ko razmišlja o idejah za novo jesensko sezono, je prišel v Ljubljano pozdraviti svoje radijske sodelavce. Ko se je mudil v notranjih prostorih, pa se je na parkirišču zgodilo nekaj šokantnega, ampak skrajno zabavnega!

Avdić je prišel ven in želel v avto, a je bil ta polepljen s fotografijami njegove 'najljubše pevke' Adele! Posnel je Facebook video v živo in svojim sledilcem pokazal, kaj sta mu nagajiva sodelavca naredila.

Seveda je to maslo Anje Ramšak in Roberta Roškarja, ki sta Denisa pošteno nasmejala. Adele je namreč njegova najmanj priljubljena pevka.

Po njegovih besedah bo najbolj prismojena radijska dvojica deležna maščevanja. V kakšni obliki pa, bomo zagotovo videli kmalu.

Sicer pa se radijski sodelavci med seboj zelo dobro razumejo in si večkrat ponagajajo, tako, da tudi v tem primeru ni bilo zares slabe volje.