Sveže zaljubljena

To je novi fant plesalke Nadiye Bychkove

Eva Jandl
5. 5. 2022, 20.10
Deli članek:

Slovensko-ukrajinska plesalka Nadiya Bychkova je v zadnjem času postala prava zvezda na Otoku, kjer se vsi ukvarjajo z njenim ljubezenskim življenjem – je res zapustila slovenskega zaročenca in našla že novega fanta? Prvič je tudi odkrito povedala, kako spremlja vojno v Ukrajini. »Moja družina lahko sliši eksplozije iz svojih domov. Tega so se navadili že pred osmimi leti,« je povedala med drugim.

Osebni arhiv
Nadiya Bychkova je prvič javno pokazala svojega novega fanta, mlajšega plesalca Kaia Widdringtona.

Poročali smo že, da sta se slovenski nogometaš Matija Škarabot in plesalka ukrajinskih korenin Nadiya Bychkova razšla. Ker je Nadiya v Veliki Britaniji prava zvezda – kot ena najbolj seksapilnih profesionalnih plesalk v najbolj gledanem šovu na Otoku, Strictly come dancing oziroma Zvezde plešejo po naše –, je seveda ves čas pod drobnogledom tamkajšnjega rumenega tiska.

Zdaj je 32-letna plesalka potrdila govorice, ki krožijo že nekaj časa: ima novega fanta, to je znani plesalec in koreograf ter sodelavec, 26-letni Kai Widdrington. Videvata se že nekaj mesecev, sicer pa preživita veliko časa skupaj v »razširjeni plesni družini« v šovu, je povedala lepa plesalka, in gledalci priznavajo, da je kemija med plesalcema na odru več kot očitna, sama pa pravi, da je Kai eden redkih visokih plesalcev in se zato popolnoma ujameta, saj je tudi sama med višjimi plesalkami.

Razgovorila se je tudi o razhodu z nogometašem Matijo Škarabotom, ki igra kot levi bočni branilec za ND Primorje. Razšla naj bi se že lani, razlog pa je bila razdalja: »Veliko časa sva bila narazen in tega si nisva želela. Žal sva se oddaljila drug od drugega. Ampak vedno bova povezana z Milo, ki jo imava rada bolj kot kogarkoli drugega. Trudiva se po najboljših močeh, da je najsrečnejši otrok. Obema z Matijem je zaradi Mile pomembno, da imava dober odnos.«

Profimedia
Nadiya Bychkova in njen novi izvoljenec Kai Widdrington.

V Londonu sicer Nadiya živi s svojo mamo, ki skrbi za hčerko, kadar je na delu – Nadiya je namreč želela, da hčerka živi pri njejredno pa obiskujeta Matijo v Sloveniji ali on obišče njiju.

Videla, kako je babičino hišo uničila bomba

V obširnem in iskrenem intervjuju je Nadiya tudi prvič razkrila svoja čustva ob vojni v Ukrajini. Njen dom v otroštvu, preden se je preselila v Slovenijo, je bil v Lugansku v Donbasu, ki so ga v invaziji leta 2014 zavzeli proruski separatisti in je zdaj žarišče hudih spopadov, njen oče in stari starši pa še vedno živijo v mestu, kjer je preživela svoja zgodnja leta.

»Moj oče ne sme zapustiti Ukrajine, ker je mlajši od 55 let in bi bil morda vpoklican. Vedno me skrbi zanj,« je povedala zaskrbljeno. »Moja družina lahko sliši eksplozije iz svojih domov. Tega so se navadili že pred osmimi leti. Zdaj pa tri mesece ni bilo signala mobilnega telefona. Bilo je grozno, saj so oče in moji stari starši še vedno tam in nisem vedela, ali so živi,« je med drugim povedala. »Na družbenih omrežjih sem videla videoposnetek babičine hiše, ki jo je uničila bomba. Bilo je grozljivo. Nisem vedela, ali je preživela ali ne, vendar se je skrivala v kleti pri sosedih.«

Pravi, da so zdaj njeno hišo uredili, vendar živi v strahu, saj ne ve, kaj bo jutri, hiše pa noče zapustiti, saj pravi, da je to njen dom, sicer pa je zanjo zdaj prenevarno potovati, je še razkrila Nadiya in dodala, da je njena mama leta 2014 z zadnjim vlakom zapustila vojno območje, takoj zatem so uničili železnice. Nadiya je imela takrat deset let, ko jih je štela 12, pa sta se z mamo preselili v Slovenijo, kjer je nato postala svetovno znana plesalka in leta kasneje nastopila v šovu, o katerem je sanjala od svojega 18. leta. »Sem atlet, športnica, in tako tudi živim,« je dodala za konec.