Še vedno ni ozdravela?

Monaška kneginja znova presenetila s svojim videzom

Eva Jandl
4. 5. 2022, 20.15
Posodobljeno: 4. 5. 2022, 20.53
Deli članek:

Po dolgih 15 mesecih zdravljenja in odsotnosti so Monačani spet videli princeso Charlene Monaško. O njeni vrnitvi, videzu in tem, ali je res ozdravela, so se razpisali vsi svetovni mediji.

Profimedia
Princesa je mnoge presenetila s kratko pričesko, sivo moško obleko in odsotnim pogledom, zato se mnogi sprašujejo, ali je res ozdravela.
KDO JE BILA CHARLENE, PREDEN JE POSTALA PRINCESA
Charlene Wittstock, danes princesa Charlene, se je rodila v Zimbabveju. Danes jo večina pozna kot soprogo monaškega princa Alberta II. – ta je pred njuno poroko veljal za nepoboljšljivega plejboja, ki se ni nameraval ustaliti, vse dokler v njegovo življenje ni vstopila dvajset let mlajša svetlolaska, olimpijska plavalka, in mu povsem zamajala tal pod nogami.

Maja lani je princesa Charlene iz Monaka odletela v rodno Južno Afriko, kjer je bila operirana zaradi zdravstvenih težav, ki so nastale zaradi zapletov pri operaciji ušes, nosu in grla. Sledili so zapleti, zaradi katerih je morala ostati v Južni Afriki, oktobra lani pa se je Charlene vrnila v kneževino. Kljub temu so jo namestili zdravstveno ustanovo, zasebno švicarsko kliniko, stran od družine, kjer naj bi bila zaradi čustvene in duševne izčrpanosti, čeprav mnogi namigujejo, da temu ni tako in ima princesa druge težave. Zdaj se je 44-letna princesa po več mesecih prvič udeležila dogodka, podelitve nagrad na dirki Formule 1 E-Prix v Monte Carlu, v družbi soproga, princa Alberta in sedemletnih dvojčkov, princese Gabrielle in princa Jacquesa.

Še vedno ni zdrava

O princesini vrnitvi so se razpisali svetovni mediji – nekateri so kritizirali njeno kratko pričesko, drugi izbor oblačil, večina pa se je strinjala, da princesa še ni okrevala, saj je bila videti popolnoma odstotna. Princ Albert in otroka so bili odlično razpoloženi, le otroka sta si zaradi hrupa morala večkrat zatisniti ušesa. Charlene sicer izjav za javnost ne daje, viri pa medijem poročajo, da princesa kljub vrnitvi v javno življenje še vedno obiskuje terapije.

Profimedia
Princesa Charlene Plavalka Charlene je bila tista, ki ji je uspelo ujeti znanega plejboja princa Alberta II.

Profimedia
Princesa Charlene pred leti.