»Dovolj časa je minilo, da me lahko pustite na miru«

VIDEO: Hailey Bieber je prekipelo, spletnim trolom sporoča naj bodo nesrečni kje drugje

M.U.
13. 4. 2022, 14.45
Posodobljeno: 13. 4. 2022, 14.46
Deli članek:

25-letna manekenka je, preko omrežja TikTok, neposredno naslovila trole družbenih omrežij, naj jo pustijo pri miru in naj bodo nesrečni kje drugje.

Profimedia
Hailey Bieber
Tudi Justin Bieber je leta 2020 omenjal, da so oboževalci Gomezove ustrahovali njegovo ženo. Jasno je obsodil njihove komentarje.

V videu, ki ga je delila na platformi, Bieber pravi: »To je za vas, ki se znajdete v mojih komentarjih vsakič, ko objavljam. Na tej točki me pustite pri miru. Oziram se na svoj posel. Nič ne naredim, nič ne rečem. Pustite me pri miru, prosim.«

Ni jasno, katere konkretne pripombe je manekenka naslovila, vendar nekateri oboževalci menijo, da se je sklicevala na komentarje, ki so se navezovali na pevko Seleno Gomez. Ona je namreč hodila z njenim možem Justinom Bieberjem od leta 2011 do 2018.

Nekateri troli so nekoč že komentirali njene pretekle videoposnetke, češ da je 29-letna Gomezova "lepša" ali pa namigujejo, da bi moral biti Justin z njo.

Hailey je že prej govorila o spletnem ustrahovanju, potem ko se je septembra 2018 poročila z 28-letnim Justinom.

Psihologinji Jessici Clemons je povedala: »Mislim, da je bila nenehna primerjava ena večjih težav, s katerimi sem se zagotovo spopadala. Primerja se vsak vidik telesa in videza ter primerjava vedenja. Mislim, da ko greš skozi situacijo, ko te toliko ljudi preganja z isto stvarjo znova in znova, se ti začne motiti um in potem se začneš spraševati o vsem.«