Ivan Zak

Poslušalka Aktuala z njegovo pomočjo shujšala za 25 kilogramov!

Alenka Sivka, Eva Jandl
12. 3. 2022, 21.10
Deli članek:

Ljubljenec ženske publike, hrvaški pevec z žametnim glasom Ivan Zak, se je oglasil na Radiu Aktual in priredil prav poseben koncert, poslušalka Sabina pa je tista, ki ga je smela spoznati v živo in z njim poklepetati, saj je bil Ivan zanjo v preteklih mesecih velika motivacija pri posebnem podvigu ...

Radio Aktual
Pevec Ivan Zak in zvesta poslušalka Sabina

Ivan Zak se je ob dnevu žena oglasil na Radiu Aktual in poslušalkam čestital ob njihovem prazniku ter seveda v živo zapel nekaj svojih najlepših pesmi. V studiu sta ga gostila voditelja Klemen Bunderla, glasen in dobre volje kot vedno, in Žana Vidmar, ki jo je Ivan presenetil s šopkom vrtnic. Povedal nam je, da je prišel k nam naravnost z nočnega snemanja, saj je njegov ritem tak, da podnevi spi, ponoči pa ustvarja. Med korono je prvo leto čisto obmiroval, ker ni imel navdiha in energije, saj ju dobi prav na koncertih – od svoje publike, nato pa je počasi prišel k sebi in začel ustvarjati pesmi, nabralo se jih je za cel album.

pr
Voditeljica Žana Vidmar, ki je od Ivana prejela velik šopek, poslušalka Sabina, glasbenik Ivan Zak in voditelj Klemen Bunderla.

Usodna ženska

Ker je bila ob dnevu žena to ravno prava priložnost, smo 42-letnega Ivana vprašali, ali so v njegovem življenju tudi ženske. »Seveda so, a se mi tista usodna še ni zgodila – za to je še čas. Za zdaj živim naporno in pestro življenje pravega rockerja, v srcu in po načinu življenja sem namreč rocker,« nam je povedal. Za svojo kondicijo skrbi z občasno hojo na kakšen hrib, sicer pa vse kalorije porabi med nočnim ustvarjanjem in koncerti, ki se jih znova lahko veseli in jih komaj čaka. Želi si ponovno napolniti zagrebško Areno, kot jo je leta 2017, pa tudi ljubljanske Stožice. Ob dnevu žena pa je potekala posebna akcija Meet and greet, v kateri je Aktualova poslušalka dobila priložnost spoznati Ivana v živo in z njim poklepetati. Zvesta poslušalka Sabina je za nagrado, ker je poklicala in zapela Ivanovo pesem, prišla na Radio Aktual in spoznala Ivana Zaka v živo. Povedala nam je, da je ob njegovih pesmih pridno telovadila in shujšala za 25 kilogramov, Ivan je bil torej njen navdih in njena motivacija.