Shujšal 20 kilogramov

Hans Sigl nič več gorski zdravnik, zdaj bo vodil kviz!

S. D./revija Lady
9. 2. 2022, 05.44
Deli članek:

Pri nas priljubljeni igralec v seriji Gorski zdravnik Hans Sigl je še vedno zaljubljen v svojo ženo Susanne Kemmler, ki je med drugim zaslužna tudi za to, da je Hans lani shujšal za celih dvajset kilogramov, novosti pa so na poslovnem področju.

Profimedia
Hans Sigl zadnje mesece zelo razvaja ženo Susanne, saj bo imel, potem ko bodo začeli snemati kviz, zanjo bolj malo časa.

Na ljubezenskem področju v življenju priljubljenega zvezdnika serije Gorski zdravnik Hansa Sigla ni nič novega. Njegovo srce še vedno bije za eno in edino, njegovo ženo Susanne Kemmler, ki je med drugim zaslužna tudi za to, da je Hans lani shujšal za celih dvajset kilogramov.

Marsikaj novega pa se dogaja na njegovem poklicnem področju. Predvsem to, da je po petnajstih letih vsaj za nekaj časa slekel zdravniško haljo in se bo po novem preizkusil kot voditelj televizijskega kviza, katerega licenca sicer pripada Belgijcem, kjer je šov tudi velika uspešnica. Naslov kviza v prevodu je Najpametnejši človek na svetu, priprave na snemanje že potekajo, snemanje kviza se začne spomladi, na program televizijske hiše RTL pa naj bi prišel v začetku poletja. V Belgiji imajo ta kviz že dvajset let, v njem pa nastopajo znane osebe iz sveta politike, medijev, kulture, gospodarstva in zabave. Kviz v nasprotju z drugimi kvizi tekmovalcem ne ponuja denarne nagrade.