operacijo prsi delila z javnostjo

Kuharica Ana po lepotnem dvigu oprsja: "Počutim se kot prerojena!"

T.P./revija Lady
8. 2. 2022, 19.05
Posodobljeno: 8. 2. 2022, 19.20
Deli članek:

»Ker sem dolgo časa dojila, mi je ostalo ogromno odvečne kože, zato pri moji odločitvi ni šlo za to, da bi si oprsje povečala, ampak zato, da bi bilo oprsje spet na svojem mestu," pojasnjuje.

Osebni arhiv
Ana Žontar Kristanc je uspešno okrevala po operaciji.

»Moje novo leto se je začelo odlično, saj se mi je uresničila dolgoletna želja, zato sem zelo zadovoljna,« nam uvodoma pove avtorica priljubljenega kuharskega bloga in knjig Ana Žontar Kristanc. Za njo je namreč lepotni popravek dviga oprsja. »Ker sem dolgo časa dojila, mi je ostalo ogromno odvečne kože, zato pri moji odločitvi ni šlo za to, da bi si oprsje povečala, ampak zato, da bi bilo oprsje spet na svojem mestu. Odvečna koža me je namreč že tako zelo motila, da mi je načela mojo samozavest. Želja po posegu je bila zato v meni prisotna že dlje časa, a sem dolgo zbirala pogum. Predvsem sem se bala splošne anestezije, saj je bila prva od kar pomnim zase, pa seveda je bil prisoten tudi dvom v to, kakšen bo končni rezultat. No, zdaj je to za mano in čeprav je od posega minil komaj teden dni, se počutim kot prerojeno. Seveda pa bo čez čas šlo samo še na boljše in vesela sem, da se dobro počutim v svoji koži,« nam zaupa simpatična Ana.

Precej je tudi premišljevala, ali bi o tem spregovorila v javnosti, in se naposled za to vendarle odločila. »Gre za zelo osebno stvar, vendar je na koncu pretehtalo mnenje, da ne želim, da imajo ženske, ki želijo nekaj spremeniti na sebi, zato slabo vest ali celo, da bi se jih obsojalo. Če se zaradi neke take stvari bolje počutiš in si potem bolj srečen, so posledično bolj srečni tudi ljudje okoli tebe. Sem pa dobila tudi veliko pozitivnih odzivov številnih dam, zato sem prepričana, da sem storila prav, ko sem svojo izkušnjo delila z javnostjo.«