Miha Novak

Najmlajši Čuk je priznal: »Res je, zaljubljen sem! Kaj pa je življenje brez ljubezni?«

Eva Jandl
10. 11. 2021, 20.30
Posodobljeno: 17. 5. 2023, 12.38
Deli članek:

Spomladi je Miha Novak, najmlajši Čuk, odpovedal poroko s tedanjim dekletom Mino Pal, zdaj pa je razkril, kdo je njegova nova svetlolaska, in za nas potrdil govorice, da je spet zaljubljen do ušes.

Osebni arhiv
Lili Rodošek je novo dekle basista Čukov Mihe Novaka.

Pred približno pol leta smo poročali, da je najmlajši član skupine Čuki Miha Novak odpovedal poroko s takratno zaročenko, 12 let starejšo voditeljico in tudi mamico Mino Pal. Razlogov nista želela navajati; najprej sta dejala le, da poroko prestavljata zaradi epidemije, a je kaj kmalu postalo jasno, da se je ljubezen končala, o razhodu pa nobeden od njiju ni želel govoriti.

Kmalu zatem so se že pojavile govorice, da se je Miha znova zaljubil, a na novinarska vprašanja ni odgovarjal, so bili pa zato bolj zgovorni njegovi kolegi Čuki, ki so večkrat namignili, da ima Miha že novo izbranko. Miha kar žari, so vsi pripovedovali. Zdaj pa je le odgovoril vsem radovednežem in pokazal fotografijo, na kateri objema svoje novo dekle Lili Rodošek.

Če vam je ime znano, se je morda spomnite kot kreativne producentke šovov Bar in The Biggest Loser Slovenija, a se je zaradi razburkanega dogajanja okoli šova odločila zapustiti medijski svet. Kot je kasneje povedala, je svojo televizijsko kariero za nekaj časa postavila na stranski tir in se posvetila poučevanju, po poklicu je namreč učiteljica slovenščine, je pa tudi mama petletnemu sinu.

Da se med njima nekaj dogaja, je najprej razkril Miha, ki je pokazal, kako ga je Lili peljala nabirat kostanj na Janški vrh, vendar ni razkril, ali sta le prijatelja ali je vzklila nova ljubezen. Potem je pokazal sebe in Lili v objemu in tudi Lili je objavila fotografijo, kjer sta skupaj z Miho, in tako sta dokončno potrdila resničnost govoric.

Dejan Berguš
Spet je srečen in zadovoljen, nam je povedal.

VSAK JE RAD ZALJUBLJEN!

Miho smo zato poklicali in prijazno se nam je oglasil na telefon. Povedal je, da je trenutno v službi, a da si lahko utrga nekaj minut. Kot številni glasbeniki se je tudi on oprijel dodatnega posla – postal je učitelj na glasbeni šoli, kjer poučuje bas kitaro, kontrabas in solo petje. »Res je, zelo zaljubljen sem, kaj pa je življenje brez ljubezni?« je komentiral zadnje fotografije z Lili. »Vsak je rad zaljubljen, vsak ima rad koga ob sebi. Sem srečen in zadovoljen,« nam je veselo povedal Miha, ki živi v Mariboru, prav tako kot Lili. Tudi Lili ima otroka, petletnega sina, ki ga je Miha za rojstni dan razveselil tako, da so ga obiskali Čuki in mu priredili nepozabno zabavo. »Otroke imam zelo rad, z njimi se odlično razumem, tudi z Lilijinim sinom.« Seveda smo ga morali vprašati še, ali s Čuki pripravljajo kaj novega. »Stalno nekaj ustvarjamo, za napoved nove pesmi pa je še malo prezgodaj,« je namignil.