kraljeve novice

Lep poklon tudi od kraljeve družine

Nejc Simšič
7. 8. 2021, 20.00
Deli članek:

Vojvodinja Meghan Markle je praznovala svoj okrogli jubilej, ob tej priložnosti pa so člani kraljeve družine za en dan pozabili na zamere in ji na družbenih omrežjih zaželeli vse najboljše.

Profimedia
Vojvodinji so čestitali tudi z britanskega dvora, kar pomeni, da so za en dan pozabili na zamere.

Slavljenka Meghan je svoj rojstni dan praznovala s Harryjem in otrokoma, v teh dneh pa jo čaka tudi zabava za 65 povabljencev, ki jo bo imela kar na svojem domu, kjer bo poskrbljeno za vse, od hrane do pijače. 

Vojvodinja in igralka Meghan Markle je tudi uradno vstopila v novo desetletje svojega življenja.

Na njen jubilej so se spomnili tudi njeni priženjeni sorodniki, britanska kraljeva družina. Čeprav je med člani družine v zadnjem letu nekaj hude krvi, so zamere za to priložnost potisnili ob stran in vojvodinji na družbenem omrežju voščili vse najboljše. »Vse najboljše, vojvodinja Susseška,« je prišlo voščilo iz palače na uradnem twitter profilu kraljice Elizabete II., dodane pa so bile tri fotografije, vključno s tisto iz leta 2018 iz Cheshira, na kateri je Meghan s kraljico. Na drugi fotografiji sta Harry in Meghan z dojenčkom Archiejem na potovanju po južni Afriki, na tretji pa Harry in Meghan na podelitvi vojaških odlikovanj. Na twitterju sta ji čestitala tudi princ William in vojvodinja Kate, ki bosta 40. rojstni dan praznovala naslednje leto, priložila pa sta Meghanino fotografijo iz leta 2018, ko se je vojvodinja pridružila Harryju na turneji po Avstraliji, Novi Zelandiji in Južnem Pacifiku. Na Meghan se je spomnil tudi njen tast, princ Charles, ki je skupaj s soprogo Camillo vojvodinji poslal javno čestitko prek družbenega omrežja, zraven pa pripel Meghanino portretno fotografijo.

Seveda na slavljenko niso pozabili niti njeni hollywoodski prijatelji, ki so ji čestitali za okrogli jubilej in ji zaželeli veliko sreče, zdravja ter ljubezni. Med drugim so ji čestitali kraljica pogovornih šovov Oprah Winfrey, teniška prvakinja Serena Williams, soigralci iz serije Nepremagljivi dvojec, George Clooney in soproga Amal ter številni drugi, ki so ponosni, da poznajo »močno« žensko, kot je Meghan Markle.