Zabava

TV Veseljak z novo zabavno oddajo: Kratko in sladko z Ano Raščan

Sa.S.
8. 12. 2020, 19.00
Deli članek:

Od 6. decembra naprej boste lahko gledali oddajo, ki je na TV Veseljak še niste videli. Vsako nedeljo ob osmi uri zvečer vas bo v oddaji Kratko in sladko nasmejala in razvedrila že vsem dobro znana voditeljica Ana Raščan.

TV Veseljak
Oddajo bo vodila nasmejana voditeljica Ana Raščan.*

Ana je vedno polna idej in zabavnih komentarjev, zato so vse te šale in kreativnost strnili v simpatično kratko oddajo. Kratko in sladko oddajo. Ana vas bo vodila skozi tri zabavne rubrike. To so rubrika Asociacije, v kateri glasbeniki čim hitreje povedo, na kaj jih določena beseda asociira, 5 osnovnošolskih in še tretja, v kateri boste v samo 60 sekundah na zabaven način spoznavali glasbenike. Vse skupaj je povezano še z anekdotami iz sveta glasbe, s šalami, ki jih pripovedujejo glasbeniki, Ana pa bo tu in tam gostila tudi kakšnega zabavnega gosta.

A to še ni vse. Raščanova gospodična se bo kdaj pa kdaj pogovarjala sama s seboj, izvajala »akrobacije« in vas v vsaki oddaji popeljala tudi čez tiste posnetke, v katerih se zmoti, saj veste, televizijci jim pravijo »blooperji«.

»Ali veste, da so naredili raziskavo in ugotovili, da so nasmejani ljudje veliko bolj privlačni za nasprotni spol? No, če je res tako, potem boste z ogledom oddaje Kratko in sladko tako privlačni, da ne boste upali iz hiše. Vam povem, iz lastnih izkušenj,« se je pošalila voditeljica.