Zabava

Karleuša nad Cecino hčer: "Ti si hči morilca, lopova in vojnega zločinca"

R.T.
9. 3. 2020, 20.58
Posodobljeno: 9. 3. 2020, 20.58
Deli članek:

Bila je tako ostra, kot nikoli doslej.

Profimedia
Jelena se je odločila, da ne bo tiho.

Srbski divi Jelena Karleuša in Svetlana »Ceca« Ražnatović (46) nista v dobrih odnosih. Besedna vojna traja že skoraj dve desetletji. Ni videti, da se bo kmalu končala. Že več let pa se njun spor nadaljuje tudi v sodiščnih dvoranah.

Čeprav doslej Cecina hči Anastasija (21) ni pomolila nosu v materin spor s Karleušo, pa je nedavno za enega od srbskih portalov izjavila, da se Ceca storila najboljšo stvar s tem, da se "nikoli ni spustila na Karleušin nivo".

Instagram (osebni profil)
Hči znane srbske pevke Cece Ražnatović

Jelena pa se je odločila, da ne bo tiho. Brž je na svojem instagramu objavila oster odziv, tudi žaljivk ni izpustila (zapis objavljamo v celoti):

"Smešno si dekle, ti kot hčerka morilca, lopova in vojnega zločinca Arkana in matere obsojenega kriminalca, znanega po kraji milijonov in zemunskem klanu, govoriš o meni?! Dekle, si pri sebi?! Ko pomisliš name, vstani in stoj mirno! Pojdi sedaj, poj s to karizmo umrlega hrčka in genetiko žeparja ter čarovnice in psst! Pusti mamo, da na sodišču zaradi mojih prijav njenih kaznivih dejanj vodi svoje umazane bitke".