Zabava

"To je za vse ženske, ki se niso dale, ko jim je bilo najtežje"

R.T.
8. 3. 2020, 11.14
Deli članek:

Severina se je z zapisom dotaknila mnogih.

Instagram
Severina Kojić je izgubila skrbništvo nad sinom in kljub temu nadaljevala z glasbeno turnejo The Magic Tour.

Severina je ena od nagrajenk glasbenih nagrad "Zlatni studio" (Zlati studio). Nagrado je prejela za koncert leta. Nagrade so podelili v petek v hrvaški prestolnici, včeraj pa se je hrvaška pevka oglasila tudi na instagramu. Njen zapis se je dotaknil mnogih sledilcev in sledilk, mi pa ga objavljamo v celoti. 

S koncertno turnejo The Magic Tour je Severina začela novembra lani v Splitu ter nadaljevala v Beogradu in Zagrebu. Decembra je nastopila v naši prestolnici. Konec novembra je sicer izgubila skrbništvo nad sinom Aleksandrom in se odločila nadaljevati s turnejo, ki jo je posvetila pisateljici Mani Gotovac, plesni koreografinji Lepi Smole in gledališkemu režiserju Tomažu Pandurju.

"Z ljubeznijo lahko ustvarimo čudeže, tudi to turnejo. Zahvaljujem se vsem, ki so pri tem sodelovali; od glasbenikov, plesalcev, kostumografov do vseh oseb iz zaodrja, s katerimi sem ustvarjala 'The Magic Tour'. To sem ustvarjala v najhujšem obdobju svojega življenja in ne vem, kako mi je uspelo - ampak kot sem rekla, z ljubeznijo pridejo čudeži, z ljubeznijo pride tudi pravica. To nagrado posvečam vsem ženskam, ki se niso dale, ko jim je bilo najtežje. Hvala mojim čudovitim oboževalcem, ki so me spremljali iz mesta v mesto in moji družini".