Zvezde plešejo

To obvestilo je čakalo gledalce priljubljene oddaje

N.S.
7. 3. 2020, 19.23
Posodobljeno: 8. 3. 2020, 08.18
Deli članek:

Vsa Slovenija že nestrpno pričakuje prvo oddajo nove, že četrte sezone šova Zvezde plešejo. Tisti gledalci, ki so si želeli prvo oddajo videti v živo, so dobili obvestilo, da tokrat to ne bo mogoče!

POP tv
Kako se bodo brez odziva občinstva odrezali zvezdniški sodniki, bo znano v nedeljo zvečer.

Deset znanih obrazov, deset profesionalnih plesalcev in plesalk, štirje zvezdniški sodniki in dva voditelja bodo v nedeljo odprli novo sezono šova Zvezde plešejo, ki pa bo »nekoliko« drugačen kot pričakovano.

Kot smo izvedeli, so se ustvarjalci oddaje namreč zaradi panike, ki trenutno vlada v Sloveniji zaradi koronavirusa, odločili, da bodo prvo oddajo preventivno posneli brez gledalcev v studiu Pop TV. »Zdravje gledalcev in nas vseh, od nastopajočih do ustvarjalcev oddaje, je za nas na prvem mestu. V luči trenutnega dogajanja, povezanega s koronavirusom v Sloveniji, smo na Pop TV sprejeli odločitev, da bo prva oddaja Zvezde plešejo potekala v studiu brez občinstva. Gre za preventivni ukrep, ki bo nastopajočim in produkcijski ekipi zagotovil varnejše razmere za delo ter ob trenutnem dogajanju optimalno okolje za nemoten potek oddaje. Z dobrimi željami, da nevarnost okužbe v Sloveniji kmalu izzveni in se kmalu lahko srečamo na eni od oddaj, vse gledalce lepo pozdravljamo ter upamo, da bo odločitev sprejeta z razumevanjem,« so sporočili iz službe za odnose z javnostmi Pro plusa. Prva oddaja bo zato za nastopajoče drugačna, saj ne bodo imeli ob sebi navijačev, a kot so povedali nekateri, tudi vaje in generalke potekajo brez občinstva, zato to ne bo nič novega zanje, v vsakem primeru pa bodo dali vse od sebe, da bi ustvarili odličen šov.