LJUBITELJICA ADRENALINA

Pevka priznava, da ji je boks hitro zlezel pod kožo

E.J.
4. 3. 2020, 21.30
Deli članek:

Pevka Nina Donelli je nekoč tekmovala v kartingu na državni ravni, danes ji adrenalin po žilah požene trening boksa.

osebni arhiv
Pri kontaktnih športih, kot je boks, je več možnosti za kakšno poškodbo, a Nina pravi, da so za to pri njej zelo majhne možnosti.

Nino Donelli (22) poznamo kot pevko, uspešno tako pri nas kot tudi na Hrvaškem. Nina ima sicer službo, dela v domačem podjetju, zato ima bolj malo prostega časa, ki bi ga lahko posvečala kakšnemu hobiju. »Dejansko nimam prostega časa, saj ves svoj prosti čas posvetim svojih bližnjim, tako ali tako se zelo malo vidimo, še to je le enkrat tedensko. Če imam kaj odveč časa med tednom, ga porabim za čiščenje, pranje oblačil, likanje ...« je dejala mlada pevka, ki pa ob vseh naštetih obveznostih vedno najde čas za gibanje in obiskuje fitnes. »Je pa res, da sem tip osebe, ki mora vse preizkusiti, to največkrat velja za adrenalinske športe,« nam je namignila in povedala, da se je na fitnesu ob vedno istih kardio vajah začela pošteno dolgočasiti. »Zato sem se pravzaprav sploh začela ukvarjati z boksom, ker je zanimiv in dinamičen, in priznam, da mi je boks zelo hitro zlezel pod kožo. Zdaj ga treniram že dve leti. Tam sem spoznala tudi prijateljico, s katero se odlično razumem, zato grem še toliko raje na boks.« Fitnes obišče trikrat na teden, na boks pa gre dvakrat na teden. »To je maksimum, se pa zgodi velikokrat, da nimam niti enega treninga, ker se mi časovno ne izide. Niti ni fitnes tako zelo blizu mene niti telovadnica za boks.«

VETTEL IN SCHUMACHER

Ni pa to prvi adrenalinski šport, s katerim se je ukvarjala Nina. »Pri 10 letih sem odkrila karting,« je povedala. Tekmovala je v kategoriji 2, gazela mini, in se udeleževala tekem na državni ravni v Sloveniji, Italiji in na Hrvaškem. Nato je prestopala v vedno višje kategorije in tudi dosegla dobre rezultate. Danes se še kdaj zapelje, da začuti adrenalin, vsekakor pa je lahko ponosna, da je v nemškem Kerpnu osebno spoznala dva velikana dirkalnih športov, Sebastiana Vettla in Michaela Schumacherja. Nina je polna zagona tudi v svoji glasbeni karieri. Povedala nam je namreč, da že snema nove pesmi, saj si v tem letu zelo želi izdati svoj drugi album.