Intervju

Meghan je zavrnila slavno Oprah, ekskluzivo dala Ellen

N.S.
30. 1. 2020, 20.40
Posodobljeno: 30. 1. 2020, 21.59
Deli članek:

Meghan Markle se je že odločila, komu bo po selitvi v Kanado dala ekskluzivni intervju. Čeprav se je pred tem namigovalo, da bo svojo plat resnice razkrila v pogovorni oddaji Oprah Winfrey, to še zdaleč ne drži.

Profimedia
Potem ko je razdrla britansko kraljevo družino, Meghan zdaj dviguje prah še v Hollywoodu.

Po novem neodvisna Harry in Meghan sta dobila nešteto ponudb medijev, da bi pristala na ekskluzivni intervju in pojasnita nekatere dogodke v njeni družini in o katerih prej, zaradi kraljevega protokola, nista govorila.

Čeprav je bila kraljica pogovornih šovov Oprah Winfrey tudi na kraljevi poroki, pa ta ni dobila najbolj vročega intervjuja ta hip. Po poročanju tujih medijev naj bi bila »srečnica«, ki bo v svoji pogovorni televizijski oddaji gostila Meghan Markle in dobila ekskluzivni intervju, voditeljica Ellen DeGeneres. Ta naj bi z vojvodinjo Susseško prijateljevala tudi zasebno, Meghan pa naj bi v njej prepoznala osebo, ki razume njeno stisko in bolečino.

Profimedia
Dvoboj za intervju je potekal med Oprah in Ellen, menda pa ga je dobila slednja.

»Meghan in Ellen sta že sklenili okvirni dogovor v zvezi z intervjujem ... O tem sta se pogovarjali dlje časa,« je povedal vir in še dodal: »Prav zato, ker sta Oprah in Meghan tesni prijateljici tudi zasebno, naj bi se Meghan po mnenju nekaterih odločila za Ellen, s katero se sicer zelo dobro razume, a je obenem bolj nepristranska od Oprah.«