Želi si novega

Severina z možem v Prago na zunajtelesno oploditev

T.P.
25. 10. 2018, 06.45
Deli članek:

Pevka, ki ima z nekdanjim zaročencem Milanom Popovićem šestletnega sina Aleksandra Ivana, si z zdajšnjim možem, 31-letnim Igorjem Kojićem, zelo želi še skupnega otroka.

Profimedia
Zvezdnica si z Igorjem nadvse želi skupnega otroka.

Zanj se trudita že vrsto let, dvakrat sta si za otroka prizadevala tudi po umetni poti, a neuspešno. Ker pa je želja tako zelo močna, se bosta po poročanju časnika Kurir kmalu odpravila v Prago, na tamkajšnji kliniki naj bi bili namreč pri zunajtelesni oploditvi uspešni v kar 80 odstotkih primerov. 

»Gre za bolnišnico, specializirano za zunajtelesno oploditev. Številni pari so tam uspešno prestali postopek, najpogosteje že v prvem poskusu. Severino je to zelo ohrabrilo, še posebno ko je slišala, da je zanosila njena prijateljica, ki so ji zdravniki rekli, da nikoli ne bo postala mati. Z Igorjem sta že stopila v stik z zdravnico, ki dela na tej kliniki in je po rodu iz Srbije, in dogovorili so se, da bosta tja odšla na začetku novembra ter začela terapijo. Najprej z injekcijami in s tableti, ki jih bo lahko pevka jemala tudi v Zagrebu. Ko bo pripravljena na proces, pa bosta znova odšla v Prago, da bodo opravili tako imenovani transfer. Rezultati bodo znani že po nekaj dneh,« je neimenovani vir povedal za omenjeni srbski časnik in dodal, da je Severina prepričana, da ji bo tokrat uspelo zanositi in donositi otroka.

»Samo o tem govori. Zelo je srečna. Imam vtis, da zelo verjame zdravnikom iz Češke, saj so ji povedali, da imajo primere, ko so ženske otroke rodile tudi po 50. letu, čeprav so jim drugi zdravniki dejali, da je to nemogoče, Severina pa ima 46 let. Pevka ima sicer sina Aleksandra, s katerim se Igor odlično razume, a si zelo želita tudi skupnega otroka. Zato Severina vztraja pri zunajtelesni oploditvi, čeprav je doživela že dva neuspešna poskusa,« je še dejal vir.