Zabava

Znani obrazi, ki se ne prenesejo med sabo

Teja Pelko
27. 8. 2018, 20.05
Deli članek:

Čeprav se morda na prvi pogled zdi, da imajo igralci sanjsko življenje, velikokrat ni tako.

Profimedia
Patrick Swayze in Jennifer Grey

Še posebno med snemanji. Predstavljajte si samo, da morate prepričljivo odigrati vroč prizor z nekom, ki se vam gabi oziroma vam gre blazno na živce. (Tudi) to so na lastni koži občutili v tokratnem prispevku omenjeni zvezdniki.

Patrick Swayze in Jennifer Grey

Zvezdnika filma Umazani ples nista imela ravno idealnega odnosa. Kadar sta bila utrujena ali pa je bil za njima dolg snemalni dan, sta se večkrat sprla. Po igralčevih besedah je bila Jennifer tudi pretirano čustvena. Če jo je kdo kritiziral, je znala bruhniti v jok, imela pa je tudi svoje hudomušne dneve, ko so morali zaradi njenega smejanja večkrat ponavljati prizore.

Claire Danes in Leonardo DiCaprio

Profimedia
Claire Danes in Leonardo DiCaprio

Edina kemija, ki se je zgodila med Leonardom DiCapriem in Claire Danes v uspešnici Romeo in Julija, je bila tista na filmskem traku. Čeprav je bil Leonardo šest let starejši od Claire, ga je ta označila za zelo nezrelega, saj je ekipo rad potegoval za nos, ona pa se je Leu zdela zadrgnjena.

Ryan Gosling in Rachel McAdams

Profimedia
Ryan Gosling in Rachel McAdams

Beležnica velja za enega najbolj romantičnih filmov vseh časov. A režiser Nick Cassavetes je razkril, da sta soigralca na snemanju drug drugega naravnost sovražila. Gosling je Cassavetesa celo prosil, da zanjo najde zamenjavo, a se je ta raje odločil za terapijo. Igralca sta malo vpila drug na drugega, nato pa se je njun odnos izboljšal. Kasneje sta postala tudi par. Burno razmerje s številnimi razhajanji je trajalo štiri leta.

Teri Hatcher in Nicollette Sheridan

Profimedia
Teri Hatcher in Nicolette Sheridan

Zvezdnici serije Razočarane gospodinje Teri Hatcher in Nicollette Sheridan se nista prenesli. Sheridanova je ustvarjalcu serije Marcu Cherryju za Hatcherjevo celo dejala, da je najhudobnejša ženska na svetu. Vseeno je na koncu brez dela ostala Sheridanova – njen lik so namreč ubili, ona pa je nato vložila tožbo zaradi neupravičene odpovedi pogodbe.

Tony Curtis in Marilyn Monroe

Profimedia
Tony Curtis in Marilyn Monroe

Tony Curtis je poljubljanje z Marilyn Monroe v filmu Nekateri so za vroče opisal kot poljubljanje s Hitlerjem: »Grozno je bilo. Skoraj bi me zadušila s tem, ko mi je jezik namenoma porivala čim globlje v grlo in sapnik.« Pred filmom sta bila igralca sicer ljubimca, a do začetka snemanja je njuna iskra povsem ugasnila.

Julia Roberts in Nick Nolte

Profimedia
Julia Roberts in Nick Nolte

Julia Roberts in Nick Nolte se na snemanju filma Ljubim težave tako zelo nista ujela, da so menda morali nekaj scen posneti ločeno. Kasneje je Julia soigralca opisala kot nadvse ogabnega in dodala, da se očitno prav trudi, da odbija ljudi. Nick pa je odvrnil, da Julia ni prijazna oseba in da to vsi vedo.

Jennie Garth in Shannen Doherty

Profimedia
Jennie Garth in Shannen Doherty

Zvezdnici originalne serije 90210 Jennie Garth in Shannen Doherty sta se naravnost sovražili. Nenehno sta se prepirali, Garthova pa je leta pozneje priznala, da sta si večkrat skorajda izkopali oči. Menda je prišlo tudi do manjših fizičnih obračunov. Soigralka Tori Spelling, ki je hčerka ustvarjalca serije, je očeta prosila, naj Shannen odpusti, in ta ji je ustregel.

Sharon Stone in William Baldwin

Profimedia
Sharon Stone in William Baldwin

Sharon Stone naj bi med snemanjem prizora poljubljanja v filmu Vročica Williama Baldwina ugriznila v jezik. Igralca naj bi se odkrito sovražila od samega začetka, režiser Phil Noyce pa je razkril, da je moral veliko bližnjih kadrov posneti s samo enim v sobi, saj se nista marala niti videti.