Ugibanj je konec

Razkriti vsi gostje kraljevske poroke

S.N.Č. / Novice Svet24
29. 3. 2018, 07.30
Deli članek:

Zamere in morebitna nesoglasja naj bi se ob lepih dogodkih pozabila. In tudi v primeru kraljevske poroke med britanskim princem Harryjem in ameriško igralko Meghan Markle se je to pravilo potrdilo.

Reuters
Poročna vabila sta zaročenca poslala na preko petsto naslovov.

Špekulacij je bilo že glede znanih osebnosti ogromno, a kaj ko so bili v spor zapleteni celo glavni akterji.

Oče bodoče neveste Tom Markle je namreč zameril svojemu zetu, ker je dejal, da je Meghan ob njemu končno našla družino, ki je nikoli ni imela. A Meghan je rastla ob očetu in mami in nikoli ji ni bilo hudega, nasprotno: živeli so zelo dobro in v harmoničnih odnosih.

NJENA STRAN

Pinc Harry je spor s Tomom reševal kar po telefonu, a sta prišla skupaj: pred oltar bo svojo hči popeljal in jo oddal v zakon oče. Eden od Tomovih prijateljev je razkril, da je Tom dobesedno vzhičen zaradi prihajajočega dogodka, a nikakor zato, ker bo hči predal princu, temveč zaradi dejstva, da je v njem našla sorodno dušo. Meghaninemu prvemu soprogu Trevorju Engelsonu menda nikoli ni bil prav naklonjen.

Meghanina mama Doria Ragland, ki hčeri pri pripravah na poroko pomaga na daljavo, pa prihaja v London že v začetku aprila, da se dodobra spozna z novo hčerkino družino. Bivala bo menda kar v rezidenci mladoporočencev.

Meghan je na poroko povabila tudi modno kreatorko Misho Nonoo, trenerko pilatesa Heather Dorak in manekenko Millie Mackintosh najbolje plačano indijsko igralko Priyanko Chopra in soigralca iz serije Suits Patricka Adamsa.

NJEGOVA STRAN

Seznam ženinovih gostov je seveda spisan na dvoru, saj bi bilo greh spustiti člane kakšne od kraljevskih družin. Kanadski premier Justin Trudeau in njegova soproga Gregoire pa bosta menda prav Harryjeva gosta.

Vprašanje pa je, kdo je zakrivil, da so na poroko povabljene vse bivše Harryjeve punce – on ali dvor. Verjetno ta uganka ne bo nikoli povsem razrešena, je pa jasno, da pridejo vse tri, s katerimi je princ še vedno v zelo dobrih odnosih: Ellie Goulding, Cressinda Bonas in Chelsy Davy.