Rojstvo in nosečnost

Priljubljena igralka pokazala fotografijo novorojenčka

V. M.
3. 1. 2018, 20.00
Posodobljeno: 11. 3. 2023, 07.37
Deli članek:

Igralka je presrečna, ker je lahko v objem prižela težko pričakovanega sinka. Druga igralka pa je naznanila svojo prvo nosečnost.

Profimedia
Jessica Alba pričakuje dečka.

Igralka Jessica Alba in njen soprog Cash Waren sta ponovno postala starša. Na silvestrovo se jima je namreč rodil tretji otrok. Po dveh deklicah, Haven in Honor, sta se tako razveselila sinka, ki sta ga poimenovala Hayes.

Svoje občutke ob veselem dogodku je Jessica delila tudi z oboževalci na družabnem omrežju, kjer je vsem skupaj zaželela srečno novo leto in sporočila novico, ki so jo sledilci pospremili z velikim navdušenjem. ''Rodil se je naš angel Hayes Alba Warren 12/31/17. Njegovi sestrici sta že obsedeni z njim. Cash Waren in jaz pa se počutiva blagoslovljena, ker naju je izbral za mamico in očka.''

Zvezdnica je ob tem z javnostjo delila tudi sinkovo prvo fotografijo, oboževalci pa so družinico zasuli s čestitkami, lepimi željami in pohvalami, ki so deževale iz vsega sveta.

Še ena nosečnost

Profimedia
America Ferrera

Igralka America Ferrera, ki jo najbolj poznamo po vlogi modre in nerodne Betty iz nanizanke Grda račka (Ugly Betty), bo postala mamica. Veselo novico sta s soprogom Ryanom Piers Williamsom slikovito delila z oboževalci. Presečna bodoča starša sta namreč v silvestrskem vzdušju na Instagramu objavila prikupno fotografijo, na kateri Amerika drži v roki otroški bodi. Poleg je bodoča mamica pripisala, da bosta v prihajajočem letu poljubila še nekoga, vsem skupaj pa sta zaželela obilje poljubov.

America in Ryan sta si zvestobo obljubila leta 2011, sedem let kasneje pa bosta prvič postala starša. Slavni parček je presrečen, zlasti America, ki na zadnjih posnetkih dobesedno žari. Skupaj s soigralkami iz filma Sestrstvo potujočih hlač (The sisterhood of the traveling pants) je denimo delila prikupno fotografijo, kjer prijateljice blagoslavljajo njeno pot v svet materinstva.