Jasna Kuljaj

Vesela je vseh daril, najbolj pa uporabnih

T.P.
29. 12. 2017, 20.50
Deli članek:

S spodnjicami in nogavicami pri Jasni Kuljaj ne morete zgrešiti.

Vito Tofaj/M24
Jasna s partnerjem in hčerkico.

Za simpatično voditeljico sta zelo naporna meseca. Zaradi obilice delovnih obveznosti ji ni uspelo niti praznično okrasiti stanovanja. »Letos sem imela novembra in decembra toliko dela, da s partnerjem nisva bila intimna že dolgo časa, kaj šele da bi okraševala stanovanje. Anastazija je bila tako tega čarobnega vzdušja deležna pri babicah,« nam je razkrila Jasna.

Božič je voditeljica s partnerjem, nogometašem Sašo Lalovićem, in hčerkico tradicionalno preživela pri svojih starših. Miza se je tudi tokrat šibila od raznoraznega mesa in prilog. »To imamo radi. Zelo radi jemo. Seveda pa ne smeta manjkati cviček in frankinja,« nam je dejala voditeljica. Za slaščice ji je vseeno: »Sladice me ne zanimajo. Ne jem in ne pečem jih. To prepuščam babicam.«

Tudi na darila ne da veliko. »Zelo sem proti potrošništvu in zapravljanju. Vsako leto dam pobudo, da vrednost darila ne sme preseči desetih evrov. To vsem polagam na dušo. Jaz se tega držim. Drugi se ne. Še dobro. Potem dobim darila v vrednosti več kot deset evrov, od mene pa dobijo darila, vredna do deset evrov. (smeh) Jaz sem sicer vesela vsega, kar dobim, najbolj pa spodnjic in nogavic, saj je to uporabno,« nam je še razkrila Kuljajeva.