DOPUSTNIŠKE PRIGODE

Prikolica je zanj pravi dopust

A.M.
29. 8. 2017, 21.00
Deli članek:

Mnogi domači estradniki so si privoščili oddih tik pred koncem poletja, saj so bili pred tem zasedeni zaradi dela in drugih obveznosti. Med njimi je tudi koroški didžej Artes.

Osebni album
Artes si je na nedavnem dopustu nabral novih moči.

Artes nam je pred začetkom novega šolskega leta zaupal, da mu šola ni bila pisana na kožo. Veselil se je le prvih 14 dni, ko pa je sledilo učenje, je bilo precej težje.

V prijetnem razgovoru nam je Sandi Miler zaupal, da je letošnje vroče poletje preživel malo tu in malo tam. V juliju in začetku avgusta je imel službene obveznosti, tako da se je z dopusta vrnil šele pred nekaj dnevi. »Letos sem naredil malo spremembo ter se odpravil na vikend dopust z bratom Denisom in njegovo ženo Moniko, ostale dni pa preživel delovno v službi in doma v studiu,« je dejal Artes, ki nam je na vprašanje, kam se je tokrat odpravil, odgovoril: »Zelo rad grem na dopust v kamp prikolico, saj se tam počutim kot na pravem dopustu. V apartmaju si kot doma za štirimi stenami, v kampu pa imam rad, da se nekaj 'čmradi' oziroma peče na žaru. Zraven ne sme manjkati prava družba, ki popestri dopust, ki si ga vsi zaslužimo.«

Osebni album
Skupaj z bratom Denisom sta si privoščila zabavno-plesne večere.

BREZ KLIME NE GRE

Koroški didžej je povedal, da je letos veliko časa preživel doma, predvsem zaradi vročinskih valov. »Letos je bilo res nenormalno vroče, in ker živim pod mansardo, je hiša toliko bolj vroča, tako da brez klime, sploh med 14. in 18. uro, ni šlo,« je dejal Sandi, ki je letos našel novo osvežitev – pivo. »Pivo mi nikoli ni dišalo in ga nikoli nisem mogel piti. To leto sem naredil spremembo, da ne bom 'avtsajder', tako da ga na plaži nikoli ni primanjkovalo,« je še dejal Sandi.