Na preiskavah

Oliver Dragojević sporoča ...

R.T.
25. 8. 2017, 10.14
Posodobljeno: 25. 8. 2017, 10.24
Deli članek:

Oliverjev tesni prijatelj je povedal, da so se zdravstvene težave začele pred dobrima dvema tednoma.

M24
Oliver Dragojević

"V bolnišnici so opravili nekaj preiskav. Drži, da me po povratku v Split čakajo še dodatne preiskave, saj so zdravniki odkrili nekaj sumljivega. Lahko je kaj hujšega, lahko pa ni. Bomo videli. Več pa bo znanega čez teden dni," je povedal Oliver Dragojević, ki te dni uživa na Korčuli, in ki ga je poročanje nekaterih medijev o njegovem zdravstvenem stanju presenetilo.

Novica o zdravstvenem stanju prilubljenega pevca je medije preplavila v četrtek in novinarjem se je zapisalo marsikaj. Oliver pravi: "Očitno so zgrešili poklic: so boljši zdravniki od zdravnikov. Saj pravim, šele čez teden dni bo znano, če sploh je kaj in kaj je ter tudi kako bi to zdravili … Ali me je prestrašilo, ko so mi zdravniki sporočili, da so našli sumljivo tvorbo, ki bi lahko bila tudi nevarna? Kaj bi me prestrašilo? Star sem sedemdeset let, bil bi bolj presenečen, če ne bi odkrili ničesar."

Oliverjev tesni prijatelj je za hrvaški Jutarnji list povedal, da so se Oliverjeve težave z zdravjem začele pred dobrima dvema tednoma. "Več dni je močno kašljal in kašel ni pojenjal, zato je prekinil dopust na Korčuli in odšel v Split do zdravnika, ki ga je poslal na preiskave. Preiskave opravljajo v splitski bolnišnici."

Dodaja, da Oliver "ni zahteval ‘posebne’ obravnave", saj da ni "eden od takšnih ljudi".

"Prvi izvidi niso dali povsem jasnih rezultatov, zato bo nekatere preiskave potrebno ponoviti, poleg tega pa še čakamo na rezultate nekaterih že opravljenih preiskav. Oliver zelo zaupa našim zdravnikom, ve, da je v dobrih rokah. Trenutno pa je zanj, ko še čaka oziroma še ni nič znanega z gotovostjo, najbolj pomembno, da ima svoj mir. Vsi skupaj moramo biti potrpežljivi in optimistični," je za Jutarnji list povedal dober Oliverjev prijatelj.