Pevec in radijec

V Italiji je užival v družbi vroče misice

Teja Pelko
27. 8. 2017, 14.10
Posodobljeno: 27. 8. 2017, 14.46
Deli članek:

Postavni voditelj na Radiu Krka ima zelo pestro življenje. Poleg dela spikerja se namreč mister Slovenije 2012 za mistra Universe še vedno ukvarja tudi z manekenstvom, svojo prvo ljubezen – petje – pa uresničuje v okviru muzikala Mamma Mia! in s samostojnimi glasbenimi projekti.

Ivan Bliznetsov
Matjaž Kumelj in Laura Škvorc

Do zdaj je nanizal štiri skladbe: balado Kemija, ki jo je s svojimi spremljevalnimi vokali začinila tudi Alenka Godec, s katero sta nato sodelovala še v duetu Kako, zakaj?, pesem Po svoji poti, s katero se je predstavil na Popevki, in Naj le traja, pri kateri se mu je pridružil odlični vokalist Anthony Icuagu.

Matjaž v fitnesu trenira od štirikrat do petkrat na teden, prisega pa tudi na zdravo prehrano. »To je postal moj način življenja. Počutim se odlično, in če se potem vse to pozna še na telesu, priznam, da sem vesel,« pravi Novomeščan.

Balado Kemija je tudi vizualno upodobil, v spotu pa se mu je pridružila mis Earth Slovenije 2015 Laura Škvorc. Po letu dni sta se njuni pot znova prekrižali na snemanju v Lignanu, česar sta se oba zelo razveselila. »Laura je res super dekle, sproščena in prijazna … pa tudi temna, kar je meni všeč. Zelo fino je bilo preživeti dan v Italiji, kjer sva bila na istem snemanju oziroma fotografiranju. Bilo je vrhunsko, ob morju na plaži v Lignanu, precej filmsko. Dobila sva celo idejo, da bi lahko posnela nov videospot. Mogoče bi lahko bil še bolj intimen, kot je bil za pesem Kemija. Moram pa reči, da te ti intimni prizori, čeprav zaigrani, zelo povežejo in zbližajo. Ni čudno, da se tuji igralci med sabo zaljubijo, ko skupaj snemajo filme s takšnimi prizori. To je preprosto, še posebej če imaš ob sebi tako seksi dekle, kot je Laura,« je razkril Matjaž. Njegove oboževalke lahko sicer mirno spijo – pevec je namreč še vedno samski.