Razkrivamo

Salome odstranili odvečno salo

Teja Pelko
4. 8. 2017, 07.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Tekmovalka oddaje MasterChef Slovenija, ki si je pred sedmimi leti spremenila spol, je vsak dan videti bolje. Odkrito je spregovorila o novem lepotnem posegu.

osebni arhiv
Salome med kriolipolizo.

Delno po zaslugi potenja v fitnes centru, ki sta ga pod budnim očesom osebnega trenerja izvajali s sotekmovalko Lucijo Ćirović, delno pa po zaslugi kirurgov.

Delovno poletje

Salome trenutno pridno dela in odšteva dneve do septembra, ko se bo odpravila na zaslužene počitnice v New York.

Spomladi si je zvezdnica dala z botoksom polikati gubice, privoščila pa si je tudi lasersko korekcijo vida, kar si je želela že zelo dolgo. Motilo jo je namreč, da nikamor več ni mogla iti brez očal, to pa jo je še posebno oviralo na morju in pri plavanju. Nedavno se je odločila še za popravke na predelu trebuha – in to s kriolipolizo.

»Pri kriolipolizi gre za neinvazivno metodo odstranjevanja trdovratnih lokaliziranih maščobnih oblog, pri kateri s pomočjo napredne tehnologije hlajenja in elektrostimulacije mišic varno zamrznejo maščobne celice in pospešijo njihovo naravno izločanje,« nam je pojasnila Salome, ki zdaj že zelo nestrpno čaka na september, ko bo tudi zanjo napočil čas za zaslužene počitnice – in to ne kakršnekoli. Za 15 dni jo bo namreč skupaj z dolgoletnim prijateljem Miho Kavčičem mahnila čez lužo, v New York. »Mislim, da bodo te počitnice nepozabne. Tako zelo se jih veselim, da mi dnevi minevajo zelo počasi,« nam je potarnala Salome.

osebni arhiv
Zvezdnica po laserski operaciji oči.